Jak upolować faceta

One for the Money
2012
5,6 31 tys. ocen
5,6 10 1 31151
3,8 8 krytyków
Jak upolować faceta
powrót do forum filmu Jak upolować faceta

Ten film jest po prostu żenujący. Jakaś gościówa, którą zwolnili, idzie do kuzyna, z
którym się lizała na własnym ślubie (już jest rozwiedziona oczywiście i jest "silną"
kobietą). Zostaje łowcą nagród... ŁOWCĄ NAGRÓD? Żeby na tym koniec, ale dostaje
pomagiera (prawdziwy hero, kozak jakich mało, cały czas w kewlarku pomyka, w
kawiarni kur... też :D) który załatwia jej na lewo spluwę... Jakiejś babie co buty
sprzedawała! Nie mam pytań... Zaczyna szukać typa który ją rozdziewiczył i zostawił (no a
kogo by innego?) żeby dostać kasiorkę...
Co za dno! oczywiście chodzi po całym mieście pyta prostytutki o ofiary jakiejś zbrodni,
której to niby jej "pierwszy konsument" się rzekomo dopuścił (facepalm). Raz ja nawet
zawodnik mma w klatce tłukł :D nagle wszyscy ją śledzą próbują zabić itd. Jest akcja, że
wchodzi do domu a tam ten typ (z resztą nie wspomniałem że przez cały film go spotyka i
nawet nie próbuje schwytać!) siedzi u niej nie wiem co robi kij mnie to obchodzi ale
siedzi tam, wyłączyłem się na chwile bo byłem w szoku durnoty tego filmu... Oni tam
tiruriru się podrywają, on się pyta o coś w stylu"a co z nami?" a ona na to wali tekst "to
zamierzchła historia, tak jak piramidy, kotku" PADŁEM! co za żenada! Kto to robił?!
Raz przychodzi na komendę bo zgłosiła coś tam (znowu się wyłączyłem bo to totalne
dno a nie film) uj*baną jak górnik, z nielegalnym pistoletem ale kij z tym, a komendant do
niej mówi "uratowałaś dzisiaj 2 osoby" CO?!! Jakby się nie pakowała w to to nikt by nie
zginął... Pomijam fakt iż 2 osoby, które jej udzielały informacji zostały zamordowane!!! To
zajebiście uratowała 2 osoby...
Na strzelnicy z rewolweru który posiada 6 komór na kule, oddała 12 strzelnych strzałow
w serce tarczy... Mistrzyni po prostu. Oczywiście bez przeładowania i po 1 dniu
posiadania broni...
Film żenujący, dno, nieśmieszny, dla ludzi bez jakiegokolwiek gustu czy rozeznania w
filmach.

vajron

Powinna być jeszcze ocena "0" która by sie nazywała "DNO!" chętnie bym ją wystawił...

vajron

W Polsce by ją wsadzili do więzienia za wpakowanie gościowi pięciu kulek w serce. Jak ktoś wystrzeliwuje cały magazynek, to nie w obronie własnej, tylko by zabić. Potem zostawiła trupa i odjechała jakby nigdy nic, a potem policja jeszcze jej biła brawa.

vajron

Człowieku wyluzuj! Nie widzisz co to za kategoria ? KOMEDIA!
Ten film ma cie rozbawić nie musi być całkowicie logiczny to nie dokument!

mawej

Można robić znakomite komedie bez absurdów... Dobra, może przyczepiam się do tych 12 kul w serce. Ale ten film nie jest śmieszny! Jedyny moment, który mnie rozbawił to ten gdy ona ze swoim ukochanym walczą w tej ciężarówce z kimś tam i on robi zajebiście śmieszną minę gdy ona próbuje wyciągnąć pistolet. A cała reszta filmu jest żenująco nudna i nie śmieszna.

vajron

No cóż tak sobie myślę, że coraz trudniej znaleźć dobrą komedię..

ocenił(a) film na 6
mawej

fakt nudne troche ...

vajron

powinieneś dostać od razu bana za spojlerowanie

Tibn

popsułem Ci zabawę? Nie napisałem jak się kończy na szczęście (dzięki temu musiałeś być w szoku, bo to zakończenie było tak nieprzewidywalne...)

vajron

z twego opisu wynika ze film nudny i slaby, szkoda bo to piekna aktorka! obejrzyj ''wpadka'', ''och zycie'', ''brzydka prawda'' to komedie romantyczne, zwykle nie ogladam slodkich historyjek ale te sa dobre :)

vajron

"(z resztą nie wspomniałem że przez cały film go spotyka i nawet nie próbuje schwytać!"
A jak niby miała to zrobić, skoro przy pierwszym spotkaniu nie miała broni, a facet wrzucił jej kluczyki do śmietnika? Następnym razem chyba jej zwiał, a potem poszli na układ.

milairka

układ? w sensie, że to on spał na kanapie?

vajron

no cóż, laska ewidentnie miała go niego słabość ;) i wtedy potrzebowała ochrony.