Jak upolować faceta

One for the Money
2012
5,6 31 tys. ocen
5,6 10 1 31150
3,8 8 krytyków
Jak upolować faceta
powrót do forum filmu Jak upolować faceta

Mogli byście wypisać swoje ulubione komedie romantyczne. :D

ocenił(a) film na 6
joker895

Zakochany bez pamięci :)

ja_aneta

Dobre, dobre :) Ja tam lubię:Arthur (moze nie do konca romantyczna, ale uwielbiam angielski humor), chłopaki też płaczą, Zła kobieta(może tez nie do konca romantyczna :P), Listy do Julii, Nie kłam kochanie, nowszy model, brzydka prawda, Turysta(teoretycznie nie komedia ale Johnny depp zawsze coś zabawnego rzuci), miłośc nie przeszkadzać, mamma mia, to skomplikowane i dużo tego, ale nie chce mi się już więcej pisać :) Mam nadzieję, że coś wybierzesz :P

ocenił(a) film na 4
Angela4b

Z wyżej wymienionych prze Ciebie filmów nie oglądałem tylko "Miłość nie przeszkadzać".

joker895

Wpadka, i pamiętnik. Nie ma lepszych romansów według mnie

ocenił(a) film na 4
baza1000

"Pamiętnik" oglądałem i muszę przyznać, że był świetny. "Wpadki" jeszcze nie oglądałem, ale zamierzam to nadrobić. :D

joker895

Tak, wpadkę polecam. Nie kłam kochanie, nigdy nie będe twoja, gorąca laska, lepiej późno niż później, świetne Tamara i mężczyźni, ale to typowo angielski humor, więc nie każdy w tym gustuje. dorwać byłą, wybuchowa para-trochę idiotyczny, ale czasami z tej głupoty jest "polewka", sztuka zrywania- bardzo mi się podobał, z jednej strony typowa komedia romantyczna, a z drugiej jest całkiem inny, i love you phillip morris.
Nie pisałam ulubionych, ale akurat te, które mi sie przypomniały, więc szału nie ma

ocenił(a) film na 4
Angela4b

Wielkie dzięki. Na pewno obejrzę.
Jeśli jeszcze coś sobie przypomnisz to pisz.... :D

ocenił(a) film na 7
joker895

Łatwa dziewczyna, Kocha lubi szanuje, zombieland, forrest gump,.

ocenił(a) film na 3
cresendoo

Rzeczywiscie..Komedie romantyczne jak diabli..Zwłaszcza F.G. .

joker895

Jest tego tyle, że pisałabym to 3h

ocenił(a) film na 4
TikiBar

Wystarczy 5-10 tytułów ;D

joker895

http://www.filmweb.pl/user/TikiBar/films#genre=30
proszę bardzo, obejrzałam już prawie wszystkie kom rom :D

ocenił(a) film na 4
TikiBar

Dzięki.

joker895

Polecam Holiday i Jak stracić chłopaka w 10 dni :) 2 moje ulubione :)

ocenił(a) film na 4
Mahtalliel

"Jak stracić chłopaka w 10 dni" ogladalem i musze przyznac ze swietny. A Holiday juz sie sciaga. :D

joker895

To może jeszcze Leap Year, Ugly Truth, Music and Lyrics, oczywiście Love actually, When Harry met Sally (klasyk), Just My Luck, Kate&Leopold :))

ocenił(a) film na 4
Mahtalliel

Właśnie przed sekundą skończyłem oglądać Holiday. Co tu dużo mówić, po prostu ŚWIETNY film. I nawet się wzruszyłem ze dwa razy... :D
Te filmy też obejrzę z przyjemnością... :D