Jak upolować faceta

One for the Money
2012
5,6 31 tys. ocen
5,6 10 1 31151
3,8 8 krytyków
Jak upolować faceta
powrót do forum filmu Jak upolować faceta

Babka nie ma kasy, więc zostaje łowcą głów. Minuta ciszy dla mózgu gościa, który to wymyślił.

Ale sam pomysł nie wystarczy. Trzeba irytować bardziej. Irytujące kwestie z offu, brzmiące jak czytanie całego scenariusza? Jest. Za mało. Może więc... pierwszą ofiarą niech będzie ktoś, z kim bohaterka się zna, i wtedy niech wszyscy w filmie niech ją pytają co 46 sekund, czy goni go tylko dla pieniędzy? Tak, przespała się z nim w liceum, on nie zadzwonił, więc potem go przejechała... Tak, na pewno między nimi coś będzie! Leci na niego, to pewne.

Dajcie spokój, musiała by być totalną idiotką by do tego doszło!... I taką jest. Już nawet bez tego "lecenia na niego", oni po prostu spotykają się co chwilę, i za każdym razem on ją wyprowadza w pole. Pytanie nie powinno brzmieć, co on takiego robi, tylko: czy on mógłby zrobić cokolwiek, co miałoby inny skutek? Myślałem nad tym 2 sekundy i mam tylko jedną propozycję: jedzenie własnej twarzy. No co, niedawno oglądałem "Se7en"...

Ulubiona scena: przeszukiwanie torebki by znaleźć pistolet. A w tle gościu dostaje wpieprz. Znajduje pistolet... Nie, ja mam lepszy pomysł. Poszukam gazu pieprzowego!
I pomyślcie tylko: oni będą razem na koniec. Tak, ten związek ma przyszłość. Już rozumiem wszystkie kretynki które czerpią przyjemność z takich filmów. Obrażanie mężczyzn, znęcanie się nad nimi, kpienie z nich, wszystko przez idiotkę i nikt jej tego za złe nie ma... Kobiety...

2/10