PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=559526}

Jak upolować faceta

One for the Money
2012
5,6 31 tys. ocen
5,6 10 1 31140
3,8 9 krytyków
Jak upolować faceta
powrót do forum filmu Jak upolować faceta

Nawet fajna komedyjka na nudny wieczór, trochę widzę, że zaniżona ocena przez użytkowniczki, które myślały, że to kolejna komedyjka romantyczna:) W sumie się nie dziwie bo sugerując się tytułem takie ma się wrażenie. Daje 6/10 za film +1 by trochę podwyższyć jego średnią, bo jednak może i film nie jest jakiś superancki ale na powyżej 6.0 średnią zasługuje, choćby za główną aktorkę (z wiekiem coraz ładniejsza babka się z niej robi:)) I tak na koniec dla osób które nie są zdecydowane by obejrzeć film- to raczej komedia kryminalna jak romantyczna i tak jak mówiłem na nudny wieczór w sam raz:) Pozdawiam

ocenił(a) film na 3
nick871207

komedia kryminalna? tylko w którym miejscu? jak dla mnie dość tępawa i błaha historyjka o niezbyt ogarniętej laseczce, która poleciała na swojego ex, na którego musiała "zapolować" dla kasy.

ocenił(a) film na 7
mydlanaanka

Napisałem, że bliżej gatunkowo jest to komedia kryminalna a nie komedia romantyczna:)

ocenił(a) film na 6
nick871207

Zgodzę się, że spoko komedyjka bo były teksty, że dało się usmiać, oglądało się przyjemnie i większych zastrzeżeń do filmu niemam.
Jedyne co mi zapadło w pamięci to zakończenie gdzie ten co jej tą broń kupił mówi o 5 w serce i że ciężko to pobić, a ja pamiętałem, że to nie było w serce wszystko, przewinąłem moment i było to tak, pierwszy był w serce- neich już będzie, drugi był w brzuch, kolejnych nie widać i ostatni strzał też w serce + jeszcze on wielce uwięziony- przypięty w kajdankach, a gdy ta zamyka drzwi on już zdąrzył się uwolnić i mało co nie uciek :P No ale oglądało się dośc przyjemnie ;)

ocenił(a) film na 5
kowal1528

oj historia naciągana... komedia?... raczej śmiech z twórców scenariusza... ambitne to to nie jest, ale można oglądnąć i zmarnować te 2h życia na bezmyślnym kinie ;]

ocenił(a) film na 6
Lunarek

Myśle, że nawet jak Ci się nie podobało to lepiej było "zmarnować" te 2 h siedząc przy tym filmie niż myśleć o tym co wyrabia Tusk ;)

ocenił(a) film na 6
nick871207

Zgadzam się, żadna rewelacja, ale da się obejrzeć, w sam raz na spokojny wieczór.

ocenił(a) film na 7
nick871207

z cyklu lekki ,łatwy i przyjemny jak większość tych komedyjek made in USA

ocenił(a) film na 3
CelineMarie

no ja tego nie mogłam przejść choć do konesera kina to mi daleko.

ocenił(a) film na 7
nick871207

Nick871207: O ja biedna, która myślała, że to kolejna komedyjka romantyczna, więc w zemście postanowiłam zaniżyć średnią... ;P
Seriously, cupcake; :D Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora...
Dodam od siebie, że dużo lepiej ogląda się w wersji oryginalnej (angielski + ew. napisy), ponieważ zawarto dużo rozbrajających i często nieprzetłumaczalnych gier słownych, które w moim przekonaniu budują cały film ;)