Film moim zdaniem przyjemny, lekki, miło się go ogląda. Miałam okazję obejrzeć kilka filmów z udziałem Katherine Heigl i śmiem stwierdzić, że jest idealna do komedii romantycznych, ma bardzo miłą twarz i ładny uśmiech. Dałam 7, bo film faktycznie nie powala, ale zawsze to jakaś nutka sensacji i akcji. Moim zdaniem na plus :)
Mam bardzo podobne odczucia :)
Co do Katheriny Heigl - niezmiernie sympatyczna aktorka. Ma urodę, talent, każdy film z jej udziałem nabiera barw. Nie wywyższa się jak inne dziewczyny, które wiedzą, że są piękne.
film ,fajny , aktroka tez jedyne czego zabraklo to sexu :) tyle gadanie obydwoje tacy atrkcyjni a tu kupil jej babeczke i tyle , no reszty sie mozna domyslac ale dlaczego ma sie konczyc na domyslach :(
Hahaha, też o tym myślałam, wiesz?:D Komedia romantyczna, ona spotyka faceta, z którym w liceum stracila dziewictwo, a potem są tak blisko siebie, ale potoczyło się inaczej :)
Oglądałem z dziewczyną. Według mnie słaby film, nic specjalnego ogólnie. Zbyt cukierkowe to wszystko (wygląd aktorki rodem z disney channel), przewidywalny koniec i mało wciągająca fabuła. Elementów komedii też niezbyt szczególnie dużo. Ku mojemu zdziwieniu, mojej Lubej która chciała mocno obejrzeć ten film też nie przypadł do gustu. :P
Sam nie polecam, ale jak wiadomo są różne gusta i guściki.