Jak upolować faceta

One for the Money
2012
5,6 31 tys. ocen
5,6 10 1 31150
3,8 8 krytyków
Jak upolować faceta
powrót do forum filmu Jak upolować faceta

który ma zapewne na celu przyciągnąć amatorów komedii romantycznych. A może z powieści sensacyjnej, która w siedmiu tomach opowiada losy rozwódki, która, aby zarobić ściga zwolnionych za kaucją, którzy nie stawili się w sądzie - zrobili właśnie komedię romantyczną? To byłaby porażka. Casting na główną rolę męską moim zdaniem nietrafiony. Nie tak wyobrażałam sobie odtwórcę roli Komandosa.

beti

Jak mnie irytują takie tytuły - "Jak coś zrobić?". Chyba Polacy poszukują w takich filmach prawd życiowych.

ocenił(a) film na 5
beti

tytuł jest do d*py... najgorsze, że Fabryka Słów wydaje serię o Stepanie Plum i książka też ma tytuł "Jak upolować faceta. Po pierwsze dla pieniędzy". Jestem wściekła, że robią z tego romansidło... bo te książki są na prawdę świetne i przede wszystkim są sensacyjne. Jedyny plus to to, że FS ma zamiar wydać 10 tomów serii i może jak dobrze pójdzie to wydadzą wszystkie. :)

ocenił(a) film na 7
JustMe

Naprawdę wznowią wydawanie, masz potwierdzone informacje? Jeśli tak to to jestem bardzo szczęśliwa. Właśnie na to liczyłam, że może po premierze filmu coś ruszy się z tą serią bo u nas tylko 7 tomów wydali. Wprawdzie przyjdzie nam pewnie poczekać sporo nim dojdą do 8 tomu, ale jest przynajmniej światełko w tunelu :] Owszem z tytułem to przesadzili, ale jeśli nie będzie w planach filmowanie kolejnych części to może tytuły wrócą do normy:] Dzięki za wiadomość!

ocenił(a) film na 5
justis_2

Wznowili, książka od 2 marca jest w sprzedaży... :) mam nadzieje, że dobrze przetłumaczyli i że szybko wydadzą pozostałe części.

ocenił(a) film na 7
justis_2

O tak, oby tak było! Tłumaczenie jest najważniejsze. Liczę, że nie będzie znów Leśnika ani Rangera, a tak jak w tomach świata książki niech tłumaczą Komandos. Najbardziej mi ta nazwa przypadła do gustu.

ocenił(a) film na 7
beti

zgadzam się, Katherine Heigl ok, Jason O'Mara może być, ale Daniel Sunjata w roli komandosa jakoś mi nie pasuje. A jeśli chodzi o tytuł to kompletna porażka. Książki strasznie mi się podobały i szlag mnie trafia na myśl o tym, że tylko siedem z czternastu tomów zostało wydanych w Polsce!

alexm

osiemnastu!!

ocenił(a) film na 8
alexm

A kogo byś widział(a)? [ bo nie wiem] w tej roli?
Bo mi osobiście pasuje on;) W sumie serię czytałam dawno temu ale chętnie do niej wrócę i dziś wyciągnę z biblioteczki wszystkie 7 tomów co mam i zacznę znów czytać, ale o ile się nie mylę to Komandos był ciemnoskóry? Więc jakiego ciemnoskórego aktora byście obsadzili w tej roli?

I fakt polski tytuł jest beznadziejny.

ocenił(a) film na 7
soleiasta

Nie wiem, po prostu inaczej go sobie trochę wyobrażałam, był.. no nie wiem... większy? :D no i miał kitkę.. ale teraz jak już zobaczyłam film to myślę, że on może być, i ciekawa jestem czy zrobią ekranizację kolejnych części.
Mam nadzieję że tak

ocenił(a) film na 8
alexm

w sumie ja tak myślałam i myślę że pasuje idealnie, Młody, przystojny - bo większość ciemnoskórych znanych, to trochę podstarzali są;) no jedynie przychodzi mi na myśl jeszcze Jesse williams ale on za cukierkowy do tej roli jest;)
A Daniel taki w sam raz;) Jedynie nie podoba mi się że Katherine ma ciemne włosy wygląda od razu jak 10 lat starsza:|

ocenił(a) film na 7
soleiasta

Jak go zobaczyłam w zwiastunie to widziałam pielęgniarza z chirurgów a nie seksownego i niebezpiecznego łowcę nagród, ale myślę że dał radę:) a Katherine bardzo mi sie podoba w ciemnych włosach ;)