PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=559526}

Jak upolować faceta

One for the Money
2012
5,6 31 tys. ocen
5,6 10 1 31140
3,8 9 krytyków
Jak upolować faceta
powrót do forum filmu Jak upolować faceta

To coś nie ma dobrych momentów, to coś jest jak słaby,ale popularny(czyli oglądasz go z ciekawości "cóż to znowu wymyslili") godzinny serial,
który oglądając, w połowie kierujesz myszką na "suwak czasu", licząc na to, ze zostało
jeszcze 5 minut/.

ocenił(a) film na 1
papis

Ech,szkoda.A liczyłam,że tym razem...naiwna ja.

ocenił(a) film na 7
adamfox7

Film jest dobry. Miło się go ogląda i nawet mnie rozśmieszył wraz z koleżankami i innymi na sali.

papis

Nie oglądałam, ale wiem, że to coś ma dobry moment - wyjście z kina. No i w czasie projekcji można sobie coś przekąsić, albo pospać.

papis

film nawet niezły... było kilka dobrych momentów... spokojnie można obejrzeć na lajcie:) ewenement to może nie jest, przełom też nie, ale przynajmniej mnie, dobrze się go oglądało.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Klaudia192

pewnie się napiłyście i najarałyście :P

ocenił(a) film na 7
aronn

Na jakiej podstawie wysuwasz takie wnioski? Poza tym niektórzy nie muszą pić czy jarać by się dobrze bawić.

Klaudia192

wiem,to był cios poniżej pasa,musisz wybaczyć ;)

papis

W tym filmie przede wszystkim brakuje sensu i logiki! Ładną buzią Heigl i nieco łobuzerskim urokiem O'Mary naprawdę nie da się zatuszować, że ten film jest zupełnie bez sensu. Ani w tej historii nie ma ładu ani składu. Przewidywalność 100%, humoru w sumie za grosz (serio? nagi staruszek ma być śmieszny?). Moje przeczucie, że to co "najlepsze" (choć i z tym szło by się kłócić) poszło w nazbyt długim trailerze okazało się niestety słuszne.

simmoril84

mnie już trailer znudził :/ a przeczytałam wszystkie książki jakie wyszły w polsce, one są na prawdę zabawne! tym bardziej mi szkoda tego zwalonego filmu :(((((( bo na podstawie takich książek mogło powstać coś na prawdę super.