PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603172}

Jak urodzić i nie zwariować

What to Expect When You're Expecting
2012
6,2 74 tys. ocen
6,2 10 1 74068
4,0 13 krytyków
Jak urodzić i nie zwariować
powrót do forum filmu Jak urodzić i nie zwariować

Wybierając się na ten film spodziewałem się komedii w stylu "Dużych dzieci" z Sandlerem, a tu filmidło na pograniczu dramatu. Czterech ojców z wózkami (Chris Rock) to drobne epizody - beznadziejne, gdzie najlepszy moment został pokazany w zwiastunie. J.Lo po raz kolejny w filmie z jej udziałem będzie matką tym razem (adopcja) zaczyna mnie to już drażnić. Cameron Diaz bierze wszystko jak leci i jej ostanie filmy wyraźnie pokazują spadek wartości aktorki. Filmik trudno nazwać komedią. Jest to raczej film przeznaczony dla jednego grona odbiorców w tym wypadku dla przyszłych rodziców. Miałem w pewnym momencie wrażenie , że film się kończy a to dopiero połowa. Polecam poczekać zapewne niedługo będzie w TV lub dołączony do jakieś gazetki.

ErnieMcCracken

miałam dokładnie to samo wrażenie, że już koniec a potem jeszcze drugie tyle! Poza tym tak oklepane schematy a już ten moment z (spojler) kichnięciem i porodem? Żenada.
C. Diaz kolejny raz gra niezależną, spełnioną kobietę sukcesu, która przed wszystkimi pokazuje, że jest silna i w każdym filmie jest taka sama.

ErnieMcCracken

Dla mnie mógłby mieć tytuł "Jak dać dupy i nie zwariować", a i tak bym go nie oglądał! :D