PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603172}

Jak urodzić i nie zwariować

What to Expect When You're Expecting
2012
6,2 74 tys. ocen
6,2 10 1 74068
4,0 13 krytyków
Jak urodzić i nie zwariować
powrót do forum filmu Jak urodzić i nie zwariować

Zaskoczenie

ocenił(a) film na 8

Moja dziewczyna namówiła mnie na ten film, ja za komediami romantycznymi raczej nie przepadam ale się zgodziłem. Jak urodzić i nie zwariować okazało się całkiem ciekawe, śmiesznych scen nie ma w filmie dużo ale cała historia jest naprawdę wciągająca. Fakt, że film jest raczej odrealniony od tego co się dzieje na świecie ale tutaj raczej nie ma co wymagać cudów. Lekki, z ciekawą fabuła, ładnymi aktorkami, polecam ;)

hanzo151

dokładnie, bardzo dobre lekkie kino na nudny wieczór!;)

ocenił(a) film na 8
hanzo151

popieram, co prawda zwiastun wyglądał raczej zachęcająco, ale z własnej woli bym się na niego nie wybrał. Poszedłem z dziewczyną i jestem bardzo zadowolony, sporo scen wg mnie śmiesznych, jak rzadko się leję na głos na komediach tak tutaj parę razy zdarzyło mi się opluć ludzi w rzędzie poniżej. Nie przesłodzony i nie nazbyt dramatyczny, wszystko w dobrze wyważonych proporcjach, polecam.

ocenił(a) film na 3
Faktorio

Choćby mnie moja Żona błagała, to i tak nie pójdę z Nią na ten film. Nie interesują mnie filmy o dzieciach, rodzeniu, pchaniu wózków, karmieniu i do tego jeszcze "romans"... Tych facetów z plakatu z miejsca wsadziłbym w rakietę i wysłał poza galaktykę;P

ocenił(a) film na 8
Orbb

http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2011/11/watch-out-we-got-a-badass-over -here-meme.png

ocenił(a) film na 7
Faktorio

hahahahah :)))

ocenił(a) film na 6
hanzo151

Chodzi o to, że film ma prawie dwie godziny, ale jest tak wciągający że się tego nawet nie zauważa. Potwierdziło się tylko moje przekonanie, że na ten czas wytwórnia LionsGate robi najlepsze filmy. Na prawdę polecam, nawet dla ludzi co mają dość komedii romantycznych.

hanzo151

i chyba dlatego jak zwykle ludzie chcieli obejrzeć ten film,im więcej znanych twarzy tym chętniej sie idzie na film,ale jak w innych przypadkach tak tutaj niema jakiegoś piorunujacego wrażenia,to jest raczej sensacyjny film,momentami nudny,ale spoko na niedzielne popołudnie.

hanzo151

Zgadzam się miły. lekki i przyjemny, a przy tym na poziomie. A ojcowie podobali mi się bardzo, jestem za takim podejściem do rodzicielstwa. :)