Jak w niebie

Just Like Heaven
2005
6,9 69 tys. ocen
6,9 10 1 69236
6,0 9 krytyków
Jak w niebie
powrót do forum filmu Jak w niebie

warto na to pójść?

ocenił(a) film na 10
Plastyk_ys_fantastyk

Ja nie bylam w kinie tyllko obejrzalam na komputerze ale WARTO !!! Film jest super :) Romantyczny, wzruszający i ...poprostu ma typowe cechy komedii romantycznej ale na pewno nie jest mdły:) Ja szczerze polecam.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 1
Plastyk_ys_fantastyk

Nie , nie i jeszcze raz nie ... wg mnie film nie ma nic w sobie jest:
Nudny
Oklepany
Tandetnie wykonany
Okropne dialogi
gra aktorska ...hmm
Scenariusz .. omg
a najlepsze w nim sa te jakze "realne" zbiegi okolicznosci (sa realne dla przecietnego czlowieka tak jak mniej wiecej wykwintne wynalazki mcgayver'a)

czyli jest w nim wszystko dla wielbicieli "prostego" (lekko powiedziane) kina
niepolecam
(mam nadzieje ze nie urazilem polowy "filmweb'owcow" :) )

Shafla

Ale jak można mówić o realizmie ,gdy mamy do czynienia z duchami??Zarzut do scenariuszu tez słaby.Może to nie jest najwierniejsza adaptacja ,ale zawsze adaptacja dobrej książki.Dialogi nie przeszkadzają a aktorstwo naprawdę nie męczy.Film jest wart obejrzenia.

PS.Aha-nie uraziłeś mnie :)

ocenił(a) film na 1
Immortal_2

Pomijam motyw z duchem .. tylko wiesz takie typowe codzienne sprawy .. niby przeznaczenie .. lecz jednak mi to cholernie niepasowalo zbyt naciagane..
dialogi no niewazne .. co dotyczy rowniez gry aktorskiej .. wg mnie na wysokim poziomie to ona jednak nie byla...
najbardziej co mi sie w tym filmie nie podobalo to atmosfera ... taka filmu za 5000 dolarow :P albo taniej komedii wyprodukowanej na prosbe polsatu .. no ale to tylko moja opinia.. wiem ze niektorym sie podoba mi nie przypadl do gustu :)

Plastyk_ys_fantastyk

idealny zeby sie oderwac na troche od szarej rzeczywistosci.

Reese zaczyna sie sprawdzac jako aktoreczka :)