Jak w niebie

Just Like Heaven
2005
6,9 69 tys. ocen
6,9 10 1 69236
6,0 9 krytyków
Jak w niebie
powrót do forum filmu Jak w niebie

Myślicie, że zmienili zakończenie? Jak wam się podobają odtwórcy głównych ról, bo mnie bardzo!!! :)))

Uważam że główna para jest dobrana świetnie idealnie pasuja do bohaterów , i nie miałabym nic przeciwko temu żeby zakończenie było takie smao jak w ksiązce , podobało mi sie :))

ocenił(a) film na 7
Luana

świetny wybór aktorów tak właśnie sobie ich wyobrażałam !!!! sa idealni
co do zakończenia to szkoda ze ona nic nie pamietała :(

ocenił(a) film na 8

a czy ktoś może mi powiedzieć czy w Polsce książka jest dostępna??Pod jakim tytulem i kto jest autorem :))

ziena

Mark Levy "A jeśli to prawda...", tak jak napisałam w info :) Jest dostępna w księgarniach i bibliotekach. Na pewno gdzieś ją znajdziesz. Jedak ostrzegam, że film znacząco rozmija się z powieścią. Zakończenie też jest inne. To tak pro forma :) Pozdrawiam!

mi się ksiązka nie spodobała, tzn fajny pomysł, coś oryginalnego ale napisane beznadziejnie, jakies sztuczne dialogi i tak sobie się czyta, mysle że lepiej bym napisala niektóre fragmenty :)

dzusta

Pisałam na ten temat na swoim blogu. Mnie książka też nie przypadła do gustu. Levy ma wyobraźnię, ale słaby z niego pisarz... Taka jest prawda. Potrafi zbanalizować najciekawszy wątek. Niestety.

Katazynka

A nie da się przeyczytać tej książki gdzieś w necie? Czy ona jest gruba? Zdąże przed premierą? Czy warto ją czytać, czy sam film wystarczy?

Kreseczka

książka nie jest gruba, ale czytając ją jakieś pół roku temu (notabene pod tytułem "A gdyby to była prawda...") nie odniosłam wrażenia jakoby to była komedia romantyczna...

Kreseczka

Książka nie jest gruba 208 stron zakupiłam ją w Świat Książki zapłaciłam 25 zł.Niestety różni się od filmu, jednak książka i film są interesujące.Odtwórcy głównych ról są rewelacyjni.