To film o miłości i zatrzymaniu się by zobaczyć, aby coś jednak w życiu nie jest ważniejsze. Poprawia samopoczucie. POLECAM!!!
zgadzam się. daje rade! nie lubie takich filmów a zapuściłęm go sobie układając sie do snu;] i o dziwo nie zasnąłem a obejrzałem go do końca;] , mimo że należało sie spodziewać happy endu, ale czym byłyby takie filmy bez szczęsliwych zakończeń. a tak się zastanawiam, czy bedzie kiedyś film podobnie się rozwijający a kończący się źle?!?!?! pewnie NIE!!!
I BARDZO SIĘ CIESZE Z TEGO POWODU, BO PO TAKICH FILAMCH CZŁOWIEK CIESZY SIĘ SAM DO SIEBIE ;]
pozdrowionka
Ten film mógłby się skoniczyć źle. Zanalazłem w sieci alternatywne zakoniczenie gdzie Elizabeth po przekazaniu klucza uwarza że to był tylko sen i nie poznaje Davida i karzdy idzie w swoją strone.
Nie porównywałabym tego super filmu do 'czegoś takiego' jak "Tylko mnie kochaj" :/... ojjj na pewno nie... "Jak w niebie" jest chyba z mln razy lepsze...
A jesli chodzi o zakończenie to radze przeczytać książkę-ma bardziej ambitne zakończenie-ani dobre ani złe...ale i tak się popłakałam ;(...
Pozdrawiam.