Jak w niebie

Just Like Heaven
2005
6,9 69 tys. ocen
6,9 10 1 69236
6,0 9 krytyków
Jak w niebie
powrót do forum filmu Jak w niebie

ale jak w niebie

ocenił(a) film na 8

wyobraźcie sobie, że wygrałam darmowy bilet do kina na ten film!!!! ale jestem zadowolona!!!! i w dodatku idę sama!!!

lena37

Tez ide sama....wygralam zaproszenie dla jednej osoby. Ja mam seans dzis o 20.00 w multikinie..Ty tez, to mozemy sie stykanac, brdzie razniej!pozdrawiam

lena37

oRANE na stronie byla zalogowana moja siostra niezauwazylam tego. Jak idziesz do kina dzis na 20.00 do multikina to mozemy sie stykanc. pozdrawiam dorota.

dora205

a gdzie to sie sprawdza czy sie wygralo? :D:D bo wzielam udzial i ten.. nie wiem gdzie sprawdzic :P

ocenił(a) film na 8
dora205

Przepraszam Cię bardzo, ale dopiero dzisiaj zajrzałam na stronkę i przeczytałam Twój komentarz. Szkoda, bo poszłybyśmy razem, ja zupełnie nie wiedziałam, co robić, ale było fajnie. :)

ocenił(a) film na 8
lena37

takze wygralam=). A film bardzo przyjemny=)

ocenił(a) film na 7
lena37

Ja również wygrałam :) filmik ciekawy, typowa komedia romantyczna ale kto ich nie lubi :D

ocenił(a) film na 6
lena37

Ja tez wygralem!! w cinema city sadyba i sie spoznilem na seans 15 minut:( 20,30, Film byl calkiem ciekawy, ale bez popadania w zachwyt, film jak zwykle bywa w komediach romantycznych przewidywalny

kodi88lm

Ja też wygrałam :) Komedia romantyczna musi mieć przewidywalne (czyt. szczęśliwe) zakończenie ale w samym filmie było kilka zaskakujących momentów. Ja np. nie przeczytałam wcześniej opisu filmu i nie wiedziałam, że główna bohaterka będzie duchem :D

lena37

Ja tez jestem szczesciara z wygranym biletem. Film bardzo mi sie podobal. Bylo w nim wszystko co powinno cechowac komedie romantyczna: duzo humoru, troche smutku, ladnie uchwycony moment zakochiwania sie dwoch osob :-) Serdecznie polecam :-)

lena37

o boze no to co teraz wszyscy wygrywają...to trochę dziwne, że akurat jesteście na filmwebie i weszliscie na ta strone...=/

Annie_Bunton

A ja nie wygrałem :( Co nie zmienia faktu, że chętnie zobaczę, gdyby ktoś mnie zaprosił z okolic Katwic...