Jak w niebie

Just Like Heaven
2005
6,9 69 tys. ocen
6,9 10 1 69236
6,0 9 krytyków
Jak w niebie
powrót do forum filmu Jak w niebie

cudowny film!!

użytkownik usunięty

Naprawdę świetny film!! widziałam chyba tylko dwie tak dobre komedie romamntyczne: Jak w Niebie i Dom nad jeziorem:)
Dobrze, że zakończenie zmienili na inne niż w książce, bo w książce ona go nie przypomniała sobie i się skończyło... ale jest druga część "Jeszcze się spotkamy" tej książki i tam wszysto się wyjasni:) Mam zamiast ją wlaśnie kupić, bo jedynkę już mam a teraz jak ogladałam film sprawdziłam, czy jest sequel i JEST!

Książka mi się podobała a film nie bardzo. Ale czego się spodziewać po filmie opartym na książce a nie jej ekranizacji.. :-/
może gdybym nie czytała jej to bym inaczej go oceniła a tak mam porównanie i film wypadł kiepsko. Obsada mi nie odpowiada niestety mimo dobrych aktorów to nie pasują do tych postaci no może Marka bym jeszcze zostawiła.
a z chęcią przeczytam drugą książkę - gdyby zakończenie zrobili jak w książce mogli by nakręcić drugi film ;-p

użytkownik usunięty
eda

a mi się bardziej podobał film:D:D wolę akcję z filmny niż tę w książce, ale no cóz.. każdy ma swoje zdanie:)

ocenił(a) film na 10

Aż wstyt przyznac ale nie wiedziałem że wyszła kontynułacja losów bohaterów jak w niebie musze jak najszybciej ją kupić

użytkownik usunięty
Adek666

hehe... ale, co tam za wstyd:D Też nie wiedziałam, że wyszła, dopiero jak sprawdziłam, a jest w Polsce już od kwietnia.
Pamiętaj, że w jedynce (o ile nie czytałeś) ona sobie go nie przypomniała, i książka była zupełnie inna niż film, mieli nawet inne imiona: Arthur i Lauren, a nie Elizabeth

ocenił(a) film na 10

Pamietam czytałem ze 3 razy i niemoge sie doczekac jak przeczytam kontynuacjie chce sie dowiedzieć jak to wszystko sie skoniczy

użytkownik usunięty
Adek666

hehe... ok:) A jak przeczytasz - napisz coś tutaj. Bo jeszcze nie rozmawiałam z nikim o niej, sama dopiero co przeczytałam:)

ocenił(a) film na 10

OK :-) nie ma sprawy Pierw musze ją kupić