Nie na forum ,,Zaplątanych" jest temat o tym, że HTTYD jest gorsze od nich.Chciałem sprawdzić czy podzielacie tę opinie.
No chyba ich pogięło! Nie ma serii lepszej od Smoków, a już szczególnie nie Zaplątani! -,-
hahahahahahhahahahahhaha! Czekaj muszę się uspokoić bo się ze śmiechu zapowietrzyłam! O niee :D "Zaplątani" To całkiem przyjemny film, no nawet bardzo, ale do fenomenu Smoków im baaaaaaaaardzo daleko! :D
HTTYD forever! Myślę, że sequel tylko mnie w tym utwierdzi. Serio, najlepszy film, jaki widziałam. Jest piękny! Jest idealny! Inne filmy mają księżniczki, względnie jakieś zwierzaki, a my mamy... SMOKI!
I dlaczego przypomniała mi się pierwsz i ostatnia scena smoków... A co do wyższości jednej serii nad drugą, to odpowiem tak:WIKINGOWIE RZĄDZĄ! I nie mam najmniejszych wątpliwości:)
A filmy Pixara mają: zabawki, robaki, rybki, potwory spod łóżka, superbohaterów, roboty i starców. Pani, z czym do ludzi :P?
Nie lubiłem nigdy Toy Story , Zaplątani odechciało mi się oglądać Auta były takie sobie Merida waleczna no powiem że była niezła Strażnicy Marzeń bardzo mi się spodobało ale JAK WYTRESOWAĆ SMOKA BEŃDZIE ZAWSZE NAJLEPSZĄ ANIMACJĄ JAKĄ WIDZIAŁEM !!!!!!!
A widziałem sporo uwierzcie
Ciekawe, jakie by były odpowiedzi, gdyby temat umieścić na forum Toy Story...
Osobiście uwielbiam "Jak wytresować smoka", ale na razie jako serii nie mogę ocenić, bo jeszcze nie oglądałam drugiej części. Ale już niedługo ^^
@AliceBrandon - genialne podsumowanie ;D
Według mnie, z tych dwóch serii najlepsza jest Jak Wytresować Smoka. Każda część Toy Story opowiada mniej więcej o tym samym (tak samo, jak inne filmy Disney'a), a JWS i JWS2 bardzo się od siebie różnią.
Nie tylko ten film jest naj ale wogule ta wytwurnia ma najlepsze filmy animowane Dreamworks jest mistrzem filmów tego typu moim zdaniem
Serio? Każda część Toy Story o tym samym? Mało brakowało, a by opluł kawą ekran.