Beznadzieja, męczyłem się przez ponad godzinę i wysiadłem. Tak dretwego filmu dawno nie widzialem. Jak taki laluś mógł zostać legendarną postacią!!! 0 w skali 1-100. Nie mam słów ale Panie Holland niech się wezmą za jakieś inne projekty, bo ten film skopały całkowicie. Nie zżyłem się z zadną z postaci ani nawet nie maiłem ochoty. To już seriale typu "M jak Miłość" są lepsze.
wysiadłam po 15 minutach. nie dało się tego oglądać. i ten tekst kochają się na śniegu a ona mówi "wychodzę za mąż". :/
nie ma słów które mogłyby opisać tak beznadziejny film. Chcieli z niego zrobić jakąś hollywoodzką produkcję bez sensu z seksem w roli głónej...
Dno,dno,dno i jeszcze raz dno!Nieudana proba stworzenia czegos z prostej historii Janosika. 1/10
Ja takze przyłączam sie do Was - żenua i koniec... szkoda , bo cieszyłam sie na ten film
Film był straszliwie nudny... Zero akcji... Już nie mówiąc o takich żałosnych scenach jak puszczanie baniek ze śliny czy Żebrowski wołający do żony "gdze jest siusiaczek naszego dziecka!" (to mnie rozwaliło). Janosik był ciulem zastanawiającym się nad swoją egzystencją, który był zbójnikiem z przymusu i tak naprawdę nie potrafię podać z tego filmu ani jednego interesującego wydarzenia. Cała banda była do tyłka, a Pyzdra iKwicoł w tym wydaniu byli żałośni. Krótko mówiąc: spodziewałam się czegoś na miarę starego Janosika a dostałam jakiegoś gniota, którego nie da się oglądać (i przy okazji, dzięki dubbingowi, słuchać).
Rozczarowanie. Nudny i brak potrzebnego w takich produkcjach rozmachu. Na końcu jednak trochę przejmujący. Sceny czasem śmieszne, ale ogólnie poniżej moich oczekiwań. 3/10
W dodatku rozczarowanie większe tym, że zwiastun zapowiadał ten film bardzo ciekawie. No cóż Pani Adamik i Holland powinny jakoś bardziej przyciągnąć widza.
Usnęłam po trzydziestu minutach . Vigilante ma racje , zwiastun był o wiele ciekawszy niż film . Choć mi się strasznie nie podobał , oglądnęłam drugi raz (za pierwszym razem usnęłam ) ale to tylko dla tego że moja rodzina pochodzi z gór i chciałam znać film . Za drugim razem czekałam już na zabicie go ... No cóż , może zdradzę teraz swoją płeć ale muszę przyznać , że są rzeczy za które kobiety nie powinny się brać ..
Nie nie nie, starego Janosika nikt nie zastapi Perepeczko pasowal idealnie przystojny facet z muskulatura nie jakis zdechlak. Kiedy to wyszedl plakat reklamowy z nowa facjata Janosika, wiedzialem ze to bedzie szmelc i niestety sie nie mylilem.
Żeby tylko tragiczny . Po prostu dla mnie , dla człowieka młodego tego filmu nie dało się oglądać ... Co innego z Perepeczką ... :)
Holland niech idzie się schować do lasu jak jej się nudzi :/ wkurza mnie babsztyl zboczony