Holand chciała zrobic zwiastun jak z Władcy Pierścieni ta muzyka w nim po prostu śmieszy nie pasuje do polskich filmów. Już w zwiastune widac, że film jest cieniutki i nic się ciekawego nie bd działo. Kolejne polskie dziadostwo.
Tak dokładnie ta muzyka jest w zwiastunie Władcy Pierścieni i 2 zwiastunie Opowieści z narnii Lew Czarownica i Stara Szafa.
I pomyśleć, że ta produkcja otrzymała największe dofinansowanie PISF pośród wszystkich obrazów, które
aktualnie są w produkcji. Zapewne 3,5 mln złotych otrzymały przede wszystkim nazwiska Holland i Adamik.
Nie wierzę, że sam pomysł ma się okazać wart tej inwestycji! Zobaczymy...
Aha, żeby było śmieszniej cały budżet wyniósł prawie 23 miliony złotych. Straszne pieniądze!
24 mln złotych na takie coś? Ciekawe bo w zwiastunie widac, że film nie jest wart nawet jednego
no i co się spuszczacie że zły film - obejrzyjcie ćwoki zanim coś napiszecie. oceniasz filmy po zwiastunie - niezła z Ciebie wróżka hahaha
To i ja sie podpisuje ze Trailer to najwieksze nie porozumienie jakie widzialem od czasu hmmmm..kiedy kobiety zaczely chodzic w spodniach zamiast w spudnicach ;].Chcieli dobrze a wyszlo strasznie.Muzyka wogole nie pasuje do filmu i widac ze tylko dzieki muzyce chca uratowac ten film.Ale ta epicka muzyka nie pasuje do takiego skromnego filmu.
A pozatym to zle swiadczy kopiowac muzyke z innych hitowych filmow.To swiadczy o braku oryginalnosci czyz nie !>?
Ludzie opamiętajcie się !!!
Nie zapominajcie, że Agnieszka Holland tylko kończyła ów film już zaczęty
przez Słowaków jakieś 6 lat wcześniej.Przeleżał schowany gdzieś w szafie i
nie drgnął dalej z braku finansów, dopiero p.Holland go od lipca do bodajże
października 2008 pchnęła do końca. Sam widziałem jak w sierpniu 2008
kręcili ten film w Dolinie Chochołowskiej nieopodal kościółka który
postawiono dla potrzeb poprzedniego Janosika.
Film obejrzymy - to zobaczymy :) Pozdrawiam
Kiedy oglądam polski zwiastun, film wydał mi się po prostu nudny ale po oglądnięciu słowackiego http://www.youtube.com/watch?v=zZtgpUfi13Y&feature=related ja osobiście jestem bardzo ciekawa filmu! Muzyka zgodzę się, totalnie nie pasuje, to nie jest muzyka Karpat, muzyka tatr, ale moim zdaniem kostiumy i zdjęcia są rewelacyjne, choć całego filmu jeszcze nie widziałam.
Ale chyba cos nie znaja Zebrowskiego na Slowacji, bo cos go ominieto tam w obsadzie. Zreszta i tak dali tylko slowackich aktorow
a w polskim zwiastunie tylko polskich, no i Václava Jiráčeka, bo głupio by było pominąć aktora odgrywającego główną postać choć u nas jest w ogóle nie znany...