Dzisiaj dowiedziałem się od mojej koleżanki, że prawie wszystkie kobiece pisma rozpisują się o Janosiku, że aktor jest uosobieniem seksu i jest szalenie przystojny i że został wybrany spośród setek kandydatów do roli Janosika, a zasadniczo reżyserkom chodzi o to, aby w polskiej świadomości przestał istnieć Perepeczko, czyli dawny Janosik, gdyż był zbyt idealny, zdaniem reżyserek.Podobno jednego reżyserki nie są w stanie udowodnić w ich filmie, dlaczego Janosik stał się legendą?Tak piszą recenzenci.
I to jest głos prawdziwej kobiety, która odróżnia przereklamowaną szmirę i wie jak powinien wyglądać prawdziwy Janosik.Że powinien mieć i tu i tu i tam, a nie czeski byle chłam.Nie chcieli go tam, to podrzucili go nam, zresztą jak zawsze.
W legendach o Janosiku czytałam, że był on słusznej postury, wysoki silny i umięśniony. Że potrafił przeskoczyć z jednego brzegu rzeki na drugi. A taki chłoptaś by to zrobił?
Aha....i ma zaczarowane ziele, dzieki ktoremu staje sie niewidzialny....
pomysl co piszesz..przeciez to jest wlasnie prawdziwa historia!
mi sie film bardzo podobal
ewelinamazury po części się z Tobą zgadzam. To ma być prawdziwa historia co wg mnie nie wyklucza tego, że Janosik mógł być mięśniakiem;)