Jak gość który waży z 60 kilo może być hersztem bandy??Już to widzę "Macie się mnie słuchać bo jak nie to was uderzę ze straszliwą siłą HEJ".Więcej pisać o tym filmie nie potrzeba niech reżyserka zabierze się za komedie romantyczne.
A myslisz, ze kilogramy potrafia zastapic mozg...? ;) Polecam "Wejscie smoka"... ;)
Chłopcze chyba nie wiesz co to znaczy charyzma. Film mocno słaby, ale miał momenty, które naprawdę mi się podobały. Były to zaledwie pojedyncze sceny dlatego uważam ten film za zmarnowany potencjał. Mógłbyć naprawdę dobry.
Przesadzacie z tą krytyką.
Kubatura Janosika może się podobać lub nie ale teksty sortu "silenie się na hollywoodzką produkcję z nadmiarem seksu" to lekka przesada. Janosik w tym filmie to facet z krwi i kości który posiada coś takiego jak sumienie i zdarza mu się mieć dylematy maści wszelakiej. Nie rozumiem co takiego miałoby być w scenariuszu żeby było cacy. Za mało krzyczał HEJ! czy był za mało asertywny podczas rabowania?
"Podczas "momentów" film naśladuje percepcję wytrawnego onanisty, podglądającego kochającą się parę przez dziurkę od klucza." - nie dogodzisz - albo za dużo ciupciania albo dupa nie sensualizm. Dla mnie sceny erotyczne nie były ani wulgarne ani nie przypominały poprawnych buziaków z bajek Disneya. I błagam : nie porównujcie serialu do filmu bo to ZUPEŁNIE INNE SPOJRZENIE na Janosika.