4,6 17 tys. ocen
4,6 10 1 16692
3,0 5 krytyków
Janosik. Prawdziwa historia
powrót do forum filmu Janosik. Prawdziwa historia

Danuta Szaflarska, Katarzyna Herman i Maja Ostaszewska

Maja Ostaszewska na bank znajduje się w obsadzie filmu, zresztą jej zdjęcie można podziwiać wśród dzisiejszych najnowszych zdjęć z filmu. Ale co do pozostałych pań, to tego już nie jestem taka pewna, ale może one także znajdują się w obsadzie. Póki co, informacje o obsadzie filmu są jeszcze niekompletne.

ocenił(a) film na 6
joanna_kordus

Katarzynę Herman też widać na jednym zdjęciu.
A tu strona, gdzie jest podana cala obsada filmu, ale nie wiem na ile to źródło jest wiarygodne:
http://janosik.terchova-info.sk/janosik-2009/

użytkownik usunięty
joanna_kordus

Zagra cała wymieniona przeze mnie trójka zresztą u Agnieszki Holland często bywa tak, że jak ktoś raz grała w jej filmie czy serialu to gra jeszcze przynajmniej raz jak nie więcej Herman grała w "Ekipie" teraz w filmie o Janosiku tak jest też z Stroińskim. Ciekawe jak będzie z Szaflarską i Ostaszewską.

joanna_kordus

"Maja Ostaszewska na bank znajduje się w obsadzie filmu, zresztą jej zdjęcie można podziwiać"

PODZIWIAĆ?! Mam nadzieje, że skoro tym razem ma rolę wiedźmy, to nie obrzydzi mi filmu swoją cierpiętniczą manierą;l

msgamgee

Wy znowu swoje z tą całą "cierpiętniczą manierą"... ;I Ciekawe, jaka też będzie Marketa, może wcale nie taka znowu zła...

joanna_kordus

problem w tym, że to nie "my" tylko ona...ale spoko, jak pokaże coś fajnego to sie odczepię;p