Chciałem podzielić się uczuciem zawodu - czy naprawdę tylko w Warszawie wyświetlają ten film w 3D?
We Wrocławiu w premierową niedzielę można go zobaczyć tylko w kinie, nomen omen,
"Warszawa", w tradycyjnej technice. Film ma bardzo bardzo dobry szum, naprawdę nie
opłaci się wyświetlenie go w 3D w mieście Ery Nowe Horyzonty?? Mam wrażenie, że
oglądanie go w dwóch wymiarach to tak jak wyjście w połowie seansu.
Bardzo chcieilśmy pokazać film w mieście ENH ale żadne kino nie podzieliło naszego entuzjazmu. Przykre. Gdy skończy się remont w Warszawie, to wtedy powtórzymy w 3D
W mieście ENH ogólnie jest na co dzień problem z dostępnością filmów. Zazwyczaj trzeba poczekać parę tygodni od czasu premiery warszawskiej i mieć czas w jednym z kilku terminów projekcji, zanim kopia pojedzie dalej.
będzie we wrocławiu w 3D 27.05. na nocy kina 3D w multikinie :)
http://multikino.pl/pl/extra/filmowe/noc-3d/
w Poznaniu też nie da rady w 3d..... a film ma niezły szum, możnaby to wykorzystać. No ale co ja tam wiem :-p
Ja tam nie żałuję braku 3D, choć rozumiem, że warto byłoby dać nam wybór, i wyświetlać w dwóch wersjach.
Ale szczerze nie cierpię 3D i stokroć bardziej wolałabym, aby nowoczesne kina nie podbijały tak Wrocławia - miasta Ery Nowych Horyzontów (oddawać Polonię!!!)
dziwię się. że zależy ci, żebym miała takie samo zdanie na jakiś temat jak Ty i pieprzysz na ten temat, jakby od tego cokolwiek zależało? MAM INNE ZDANIE, Nie cierpię 3D i Twoje podniecanie się jest śmieszne
Psioczenie na 3d wkrótce przeminie jak każda konserwatywna moda w środowiskach odbiorców kultury polegająca na dyskredytowaniu nowych technik wyrazu - muzyki z komputera, filmu kolorowego, filmu dźwiękowego, moving pictures, malarstwa formy, książki drukowanej (co za tandeta zrobiona dla mas!) i zapewne nakładania barwników na skalne ściany.
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/163487_187241647958123_1000001686 62363_755243_1960323_n.jpg
snoopy - właśnie obejrzałem w 3D w Łodzi, na Nocy 3D w Multikinie. A Lublinowi kibicuję w walce o tytuł i jestem pewien, prędzej czy później ten film do Was dotrze. Pozdrawiam!