Jeździec bez głowy

Sleepy Hollow
1999
7,4 240 tys. ocen
7,4 10 1 240437
7,0 50 krytyków
Jeździec bez głowy
powrót do forum filmu Jeździec bez głowy

1/10

ocenił(a) film na 1

Niestety żenada ... Jeździec bez głowy sam tytuł mówi że jest to film o gościu bez głowy na koniu co popier**** po Lesie......

ocenił(a) film na 8
Czyzykowski

:D:D:D Żal typa :D.

ocenił(a) film na 7
Czyzykowski

hahahaha dobre

Czyzykowski

Po pierwsze nie będę rozmawiał z debilami, a jesteś debilem, jeśli tym filmom dajesz tak wysokie oceny: "Zmierzch" dajesz 8, "Testosteron" 10 i "Piątek 13-go" (2009) również 10.

użytkownik usunięty
xvix56

popieram facet niema gustu ''jeździec bez głowy ''to kunszt aktorski wspaniały klimat świetne stroje , jest niesamowity!! kino konesera jak najbardziej daje 10/10

ocenił(a) film na 9

Zgadzam się z poprzednikiem.

nathaly_chan

film o gościu bez głowy na koniu co popier**** po Lesie...... - hehehhehe :)

temteges

Film super , ale ten tekst ``film o gościu bez głowy na koniu co popier**** po Lesie`` rozbroil mnie hehe ;D

użytkownik usunięty
temteges

temteges i tu tkwi twój podstawowy błąd ty widzisz tylko to jak on popier**** po lesie my widzimy dużo więcej od ciebie...na tym polega fascynacja tego typu filmami...

xvix56

ja również popieram : D [na serio dałeś 8 zmierzchowi??, żal] ; > Jeździec bez głowy, to super film! Świetni aktorzy, super reżyser : D!
nie wiem, czemu ci się nie podobał, ale o gustach się nie dyskutuje, choć nie powiem, ze masz jakiekolwiek pojęcie o tego typu rzeczach skoro Zmierzchowi itp dajesz 8-10 : D mam tu na myśli również aktorów, których musiałeś lubić skoro ogl z nimi filmy.

ocenił(a) film na 10
AktorkaDD

Z tego co pamiętam w filmie "Zmierzch" też jest sporo biegania po lesie. Widać sympatia do tej formy obcowania z przyrodą jest u Ciebie wybiórcza. Dla mnie "Jeździec bez głowy" jest perełką wśród tandety. Może się podobać, lub nie podobać kwestia gustu. Nie można mu jednak odmówić klimatu, świetnej reżyserii, rewelacyjnego aktorstwa, charakteryzacji i scenografii dopracowanej w najdrobniejszym szczególe oraz muzyki współgrającej z obrazem.

ocenił(a) film na 10
Czyzykowski

jak możesz się wypowiadać na temat filmu z Deppem jak zmierzchowi dałeś 8 ? Ile masz lat 10?

ocenił(a) film na 6
greta1975

Tak czy srak, nie należało zaraz nazywać człowieka DEBILEM -.-
...koneserom kina po prostu nie wypada być, tak pozbawionymi kultury.

No a film poza tym, że główna rola należy do Deppa i wszyscy już szczają, to do najlepszych moim zdaniem nie należy.

użytkownik usunięty
Lusesita

Zgadzam się z Lusesitą:)

Lusesita

heh, mówisz tutaj o jakimś pozbawiniu kultury a sama jak się wyrażasz? srak, szczają?? idź do kibla, tam pogadasz ze swoją bratnią duszą

Lusesita

dobrze mówisz, jednak są tu jeszcze ludzie!

greta1975

:) Depp to mój uluuubiony aktor : D i jeśli ty Czyzykowski na serio masz tyle lat na ile wyglądają twoje gówniane wypowiedzi to lepiej koleś uważaj i wypierdzielaj z fw, bo takich amatorów tutaj nie potrzebujemy!

Czyzykowski

film ma klimat, to nie jest horror gdzie flaki są rzucane co chwile, to horror ja bym powiedziała baśniowy. Do tego filmu trzeba miec dystans. ale jeśli ktoś daje tak beznadziejnym filmom jak ty oceny po 10, to nie należy się ciebie słuchac (blade oceniłeś na 8 - a to jest gniot....). żal.

Eryniae

Blade to jest gniot? a Matrixa oceniasz na 9, ciekawe... dla mnie jest beznadziejny;] więc Ciebie chyba też nie należy słuchać;]... zastanów się dziewcze, są różne gusta i to, że dla Ciebie coś jest lepsze nie oznacza, że gust masz wyborniejszy;]

ocenił(a) film na 8
ceylor

Mi też sie Matrix nie podobał
Blade i owszem oraz jezdziec bez głowy
A autor założonego tematu to w moim mniemaniu nikt inny jak zwykły TROLL który nudząc się i dłubiąc w nosie postanowił posprzeczać się z ludzmi którzy znają się lepiej na filmie

ocenił(a) film na 7
Czyzykowski

:D
Szanowni koneserzy... Na mnie też ten film szału nie robi <nadstawia sie do bicia>. Może zbyt póżno obejrzany? Kostiumy, charakteryzacja, gwiazda ta i siamta.... Zdeczko mi to lata. Oceniam film jako cos co budzi we mnie jakies emocje.Czy to strach, smiech, łzy, ciekawość itd. Co pozostało po obejrzeniu? niesmak bo liczyłam na wiecej. Tylko (albo aż) 7 punktów z mojej strony.

ocenił(a) film na 8
Czyzykowski

A czy jeździec popier... tylko po lesie?? bo niby skąd to wiedziałeś po tytule? ;)

Mnie się film podobał przede wszystkim przez wątki kryminalne.

PS. Jak chcecie się podzielić opiniami o Matrixie, Blade bądź innych filmach, to chyba nie ten wątek...
Pzdr

ocenił(a) film na 9
Czyzykowski

orginalny tytul jest inny kolo

ocenił(a) film na 6
Czyzykowski

Ile masz latek 13?14? więcej raczej nie sądzac po ocenach filmów

ocenił(a) film na 1
xymox0

Dobra nie będę z tobą dyskutował bo nie będę się znizał do twojego poziomu , tak do twojej wiadomości mam 16 lat i nie będziesz mi mówił co i jak mam oceniać więc uspokój się człowieku.

Czyzykowski

Sam widzisz,niewiele się pomyliłem dorośniesz docenisz dobre kino a narazie oglądaj to co lubisz.

ocenił(a) film na 8
Czyzykowski

Ale wyobraź sobie, że jeśli oceniasz film to nie tylko według własnego "widzi-mi-się" tylko bierzesz pod uwagę wiele rzeczy. Np. aktorstwo, klimat, muzykę, stroje itd.

ocenił(a) film na 10
Simon0725

Zgadzam się z poprzednikiem, też staram się w ten sposób oceniać filmy choć pewnie znajdziecie u mnie w profilu jakieś absurdalne oceny według Was, choć nie powinno być takowych dużo. Podsumowując film oceniłem na 10, są różne gusta ale tak jak zauważył poprzednik są inne elementy stanowiące o poziomie filmu a to wszystko w całości nie pozwala ocenić nisko tego filmu a na pewno nie można powiedzieć, że jest to "żenada". To tylko takie moje skromne zdanie.

Czyzykowski

..alboś Waść w łeb zdzielon, albo na umyśle szwankujesz, skoro ten film tak krytykujesz!

Czyzykowski

Zenada to ty jesteś i twój "gust",ktorego w zasadzie nie masz....

Czyzykowski

niezła prowokacja,a ile owieczek nałapałeś Oo

ocenił(a) film na 10
Czyzykowski

Trolom internetowym mówimy nie.