Mam prawo wyrazić swoje zdanie.Forum dyskusyjne jest po to,aby zamieszczać zarówno pozytywne komentarze jak i negatywne.
sam jesteś odmożdzający skoro film ci się nie podobał to po co go ogladałes, tak samo nie rozumiem po co jacyś ludzie robią se filmiki o najgorszych filmach np. 2012 ,,,,, żeby zniechęcić do oglądania innych przecież nawet oni nie są sławni to po co mi opinia człowieka którego nie znam (i zapewne nie lubie ) jeżeli nie podoba ci sie film to zachowaj to dla siebie może nie każdy chce czytać takie rzeczy o dobrym filmie. Co prawda to jest forum ale forum nie jest do wyrażania swojej własnej opini tylko rozmawaianie o filmie jest różnica kłutnia a rozmowa możemy porozmawiać ty powiedz co ci się podobało a co mniej ale nie obrazaj innych co lubia ten film.
Nie kłutnia, tylko kłótnia.Taka mała dygresja.Jeszcze jedno: "skoro film ci się nie podobał to po co go ogladałes".Radzę ci, abyś dobrze zastanowiła się nad treścią i sensem tego zdania.To wszystko.Nic dodać, nic ująć.
dość się zastanowiałam i wiem potrzebym mi jest słownik a tak dokładnie ta mialam na mysli nie lubisz burtona to nie oglądaj jego filmow trudne ????
ok nie oglandaj filmow t.b. bo ich nie lubisz jak cos mam zepsuta klawiature dlatego tak pisze
Ty nie zabraniaj nam konstytucyjnego prawa wypowiadania się ok? Równie dobrze mógłbym napisać "film ci się podobał? Ok, ale się nie wypowiadaj na forum bo ono nie od tego jest" Mi osobiście się ten film w ogóle nie podobał. Oglądając horror chce czuć strach i poczucie grozy, niepewności, a tu tego wszystkiego zabrakło. Tak przy okazji ten film mają oglądać tylko fani Burtona? Jak dla mnie film był słaby, ale dam 3 za grę aktorską.
Ogarnij. Zdanie zaczynamy dużą literą, zwrot Ci jako zwrot grzecznościowy piszemy dużą literą, "se" to w ogóle nie może być spowodowane
//
Ogarnij. Zdanie zaczynamy dużą literą, zwrot Ci jako zwrot grzecznościowy piszemy dużą literą itp. "se"... kup se tą klawiaturę.
Dobrze pisze fmichniewicz.
"skoro film ci się nie podobał to po co go ogladałes"
Skąd miałem wiedzieć o czym będzie film przed jego oglądnięciem? Nie czytam spojlerów i nie przewijam co kawałek, żeby ocenić czy spodoba mi się. A np. w kinie to już w ogóle nie masz takiej możliwości. Twoje zdania są pozbawione logiki i sensu. Idź napie*dzielaj dalej babki ze śniegu w piaskownicy.
jest coś takiego jak opis filmu albo forum na filmweb i możesz się dowiedzieć od podobnych do cb ludzi z resztą nie przepadasz za tego typu gatunkami filmów jak już mówiłam nie oglądaj. Ile razy mam pisać mam zepsutą klawiaturę i nie mogę pisać idealnie, powtarzam wiem że idealna nie jestem. Nie będę pisać zdań tak żeby każdy zrozumiał, ale tan kto chce (zrozumieć) to zrozumie. Mam dość tych komentarzy. Ja kończę rozmowę na tym że co prawda film jest bdb. ale można go obejrzeć tylko raz !
Rzeczywiście, to nie jest typowy horror, ale nie można by mu chyba przypisać innego gatunku. Zauważ, że to film Burtona, więc jeśli go znasz, powinieneś też wiedzieć, czego spodziewać się po jego filmach. Tworzy ona specyficzny klimat, humor, co nie wszystkim się jednak podoba. Bo film miał być przede wszystkim śmieszny, a nie straszny, więc ciężko go ocenić w gatunku którym się go określa.
To niech ludzie piszą komedia grozy, a nie horror.Na tym filmwebie w ogóle nie potrafią klasyfikować filmów gatunkowo.
Wiem, to strasznie wkurza jak nastawisz się na jakiś film, a dostajesz zupełnie co innego niż oczekiwałeś...
Ależ to jest typowy horror. Horror nie musi straszyć, wystarczy, że świat przedstawiony zawiera w sobie elementy nadprzyrodzone, które mają na celu wywołanie klimatu grozy czy niepokoju. Są to przecież odczucia bardzo subiektywne i każdy reaguje inaczej. Czyż nie? PS. Zabawny zarzut postawiła Ci Weronika. Jak można mieć pretensje, że film oceniłaś dopiero po jego zobaczeniu? Hahaha :)))
Dokładnie, jeśli widzisz obok napisu "Horror" nazwisko Burton od razu powinieneś wiedzieć z czym to się wiąże. Burton tworzy mroczny, ale nie mrożący krew w żyłach klimat. To jest Burton, po prostu.
JA to miałem w liceum na lekcji polskiego, ogólnie był powiązany z pewnym nurtem w sztuce.