Jeździec bez głowy

Sleepy Hollow
1999
7,4 240 tys. ocen
7,4 10 1 240437
7,0 50 krytyków
Jeździec bez głowy
powrót do forum filmu Jeździec bez głowy

To dziwne...

użytkownik usunięty

Dziwie sie, ze tyle pozytywnych komentarzy. Spójrzcie na ludzi, którzy to obejrzeli. Kiedy (dawno dawno temu) wychodzilem z kina, wiekszosc wspologladaczy wychodzila tarzajac sie ze smiechu i wrzeszczac PATATAJ!
Pozdrawiam, przepraszam za brak polskich literek.
Levis

ocenił(a) film na 10

Jeździec
Nie obchodzi mnie co mówią ludzie na temat tego filmu. Dla mnie jest to film zajebisty. Poprostu jest świetnie to zrobione. Tak powinno być!!!!

ocenił(a) film na 10

Jeździec
Nie obchodzi mnie co mówią ludzie na temat tego filmu. Dla mnie jest to film zajebisty. Poprostu jest świetnie to zrobione. Tak powinno być!!!!

ocenił(a) film na 10

Jeździec

ocenił(a) film na 10

Jeździec

ocenił(a) film na 10

Jeździec

ocenił(a) film na 8

zabawnie
Czy to źle, że ludzie się śmiali? Przecież było z czego! Grunt, że się dobrze bawili :D

zamiast popcornu co?
hm, a byles moze na takim seansie gdzie zamiast popcornu do biletu dorzucali np. trawke? Jak tak, to reakcja widzow jest zrozumiala. A z reszta-ten film ma byc zabawny, czego dowodzi gra Deepa, to nie jest horror w stylu Laleczki C. czy koszmaru (na szczescie).