Jeździec bez głowy

Sleepy Hollow
1999
7,4 240 tys. ocen
7,4 10 1 240437
7,0 50 krytyków
Jeździec bez głowy
powrót do forum filmu Jeździec bez głowy

WNIOSKI

ocenił(a) film na 6

1. Johny Depp gra ciągle tak samo. Może wyglądać zupełnie inaczej ale w Las Vegas Parano, Piratach z Karaibów, Alicji w Krainie Czarów i Jeźdźcu bez głowy zachowywał się IDENTYCZNIE.;
2. Tim Burton jest przereklamowany. Kreowany na jednego z najlepszych żyjących reżyserów (a przez MEGAidiotów na najlepszego żyjącego i jednego z najlepszych wszechczasów). Jego Batmany mogą lizać podeszwy tym Nolana, a nie są dużo lepsze od tych z lat 60-tych. Jeździec bez głowy jest średni, Alicja słaba, za Planetę Małp ktoś go powinien poćwiartować.
3. Christina Ricci jest hot. Buźkę to ona ma słodziutką. Przynajmniej w tym filmie.

ocenił(a) film na 5
Zakrza

Jego Batmany mogą lizać podeszwy tym Nolana.
Weź bo spadne z fotela;p
Co do reszty sie właściwie zgadzam..

ocenił(a) film na 6
fauzi

No cóż, masz prawo nie zgadzać się z tym, że Nolana są dużo lepsze (poza Mrocznym Rycerzem powstającym), ale miło, że istnieją ludzie mający podobną opinię w pozostałych wymienionych sprawach.

ocenił(a) film na 5
Zakrza

Każdy ma prawo mieć własne zdanie.Ja i Ty również.A tak gwoli ścisłości to miałem na myśli tylko film "Batman" bo Batman i Robin to film strasznie kiepski.To tyle pozdrawiam.

ocenił(a) film na 6
fauzi

Ale Batman i Robin to nie film Burtona;p

ocenił(a) film na 5
Zakrza

Byłem przekonany że to też jego dzieło.Więc tym batmanem go nie obciążam;d

ocenił(a) film na 7
Zakrza

szanuje Twoje zdanie .
aleeeee sie z nim nie zgadzam .!!
i tak troche dziwnie sie czuje z tym ze uwazasz mnie za mega idiote , poniewaz uwazam Tima za wizjonerskiego i jednego z najlepszch rezyserow
Nie popieram Twojej opini a mimo to Cie nie obrazam
wiec pohamuj swoja niezdrowa krytyke poniewaz obrazasz mnie i innych jego fanow .
tyle dziekuje
pozdrawiam

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
Zakrza8

chcialabym zobaczyc co zostalo tu napisane .
niestety nie moge

ocenił(a) film na 7
Zakrza

Wg mnie batmany Burtona maja swietny klimat, taki jak powinien miec batman. Ogladajac nowe batmany Nolana mialam wrazenie ze sa nastawione na efekty specjalne, po prostu film akcji z superbohaterem.

Bounty

To chyba nie oglądałeś zbyt uważnie.

ocenił(a) film na 10
Zakrza

nie wiem co masz do Tima Burtona skoro nie lubisz jego filmow to po co je ogladasz ???