1. Johny Depp gra ciągle tak samo. Może wyglądać zupełnie inaczej ale w Las Vegas Parano, Piratach z Karaibów, Alicji w Krainie Czarów i Jeźdźcu bez głowy zachowywał się IDENTYCZNIE.;
2. Tim Burton jest przereklamowany. Kreowany na jednego z najlepszych żyjących reżyserów (a przez MEGAidiotów na najlepszego żyjącego i jednego z najlepszych wszechczasów). Jego Batmany mogą lizać podeszwy tym Nolana, a nie są dużo lepsze od tych z lat 60-tych. Jeździec bez głowy jest średni, Alicja słaba, za Planetę Małp ktoś go powinien poćwiartować.
3. Christina Ricci jest hot. Buźkę to ona ma słodziutką. Przynajmniej w tym filmie.
Jego Batmany mogą lizać podeszwy tym Nolana.
Weź bo spadne z fotela;p
Co do reszty sie właściwie zgadzam..
No cóż, masz prawo nie zgadzać się z tym, że Nolana są dużo lepsze (poza Mrocznym Rycerzem powstającym), ale miło, że istnieją ludzie mający podobną opinię w pozostałych wymienionych sprawach.
Każdy ma prawo mieć własne zdanie.Ja i Ty również.A tak gwoli ścisłości to miałem na myśli tylko film "Batman" bo Batman i Robin to film strasznie kiepski.To tyle pozdrawiam.
szanuje Twoje zdanie .
aleeeee sie z nim nie zgadzam .!!
i tak troche dziwnie sie czuje z tym ze uwazasz mnie za mega idiote , poniewaz uwazam Tima za wizjonerskiego i jednego z najlepszch rezyserow
Nie popieram Twojej opini a mimo to Cie nie obrazam
wiec pohamuj swoja niezdrowa krytyke poniewaz obrazasz mnie i innych jego fanow .
tyle dziekuje
pozdrawiam
Wg mnie batmany Burtona maja swietny klimat, taki jak powinien miec batman. Ogladajac nowe batmany Nolana mialam wrazenie ze sa nastawione na efekty specjalne, po prostu film akcji z superbohaterem.