3 razy próbowałem oglądać a jednyne co pamiętam to kto gra i że komuś głowę obcięli
ja nie wiem jak można usnac na tak dobrym filmie ???? niech mi ktos objasni bo tego NIE ROZUMIEM
fikcja to fascynuje ciebie a mnie fascynują DOKŁADNIE wszystkie filmy Tima Burtona
no byc moze ale ja lubie jego filmy zazwyczaj sa to filmy grozy itp. ale zawsze maja w sobie cos niezwyklego ,np. sweeney todd to horror i musical i to jest swietne
Czy pod każdym tematem na filmwebie wszyscy muszą się ze sobą kłócić..?
Uwielbiam ten film, a szanuję zdanie innych, gusta są różne.
Halo, bez przesady!
Zgadzam się z przedmówcom. Ja zmusiłam się do obejrzenia władcy pierścieni, dla mnie to nudy na pudy. Są tacy którzy uważają to za arcydzieło... ale każdy ma inny gust. Łatwo to zrozumieć jak się porówna np. moja koleżankę klasy dla której fantastyka to śmieci, chłam (i co tam ci obraźliwego przyjdzie do głowy) i mnie - istnego ubóstwiacza dobrej fantasy.
ubóstwiacz (ciekawe) dobrej fantasy, któremu się WP nie podoba, bogowie...
A autorowi tematu polecam po prostu nie oglądać filmów wieczorem po 20 powiedzmy, to i zasypiać przestanie.
Wiem jestem ewenementem na skale światową xD
Ale jak to się mówi "każda reguła ma wyjątek" wiec i maniak fantasy może trafić na taki film/serial/książkę itp. która/y nie będzie mu się podobać
chyba powinieneś sobie odpuścić :D ja uwielbiam ten film, ale wiem, że nie każdemu podobają się takie klimaty :)
Co zrobić. Nie lubisz seriali bez cycków. Oglądaj Spartacusy i inne True Bloody. Ciekawa fabuła cię nudzi, wolisz jatkę. Ludzie są różni i chwała za to.
Ja tak miałam na "Incepcji" - wszyscy pieją z zachwytu nad tym filmem a ja za cholerę nie mogę go obejrzeć bo przysypiam...Ostatnio się zmusiłam i obejrzałam prawie do końca ale wstałam z kanapy z bólem czaszki i ledwo doczołgałam się do sypialni...Mój mąż pochłonął ten film za jednym zamachem...