Jeździec bez głowy

Sleepy Hollow
1999
7,4 240 tys. ocen
7,4 10 1 240437
7,0 50 krytyków
Jeździec bez głowy
powrót do forum filmu Jeździec bez głowy

3 razy próbowałem oglądać a jednyne co pamiętam to kto gra i że komuś głowę obcięli

ocenił(a) film na 10
Lothar_5

może daj sobie spokój? ja tak miałam z Panem Tadeuszem to odpuściłam :P

ocenił(a) film na 10
Lothar_5

ja nie wiem jak można usnac na tak dobrym filmie ???? niech mi ktos objasni bo tego NIE ROZUMIEM

weronika11b

fikcja... to jest to co nie wszystkich fascynuje

ocenił(a) film na 10
Lothar_5

fikcja to fascynuje ciebie a mnie fascynują DOKŁADNIE wszystkie filmy Tima Burtona

użytkownik usunięty
weronika11b

Pozwól że się wtrącę.Chyba nie nazwiesz filmów Burtona realizmem.

ocenił(a) film na 10

no byc moze ale ja lubie jego filmy zazwyczaj sa to filmy grozy itp. ale zawsze maja w sobie cos niezwyklego ,np. sweeney todd to horror i musical i to jest swietne

ocenił(a) film na 10
weronika11b

Czy pod każdym tematem na filmwebie wszyscy muszą się ze sobą kłócić..?
Uwielbiam ten film, a szanuję zdanie innych, gusta są różne.
Halo, bez przesady!

lusia9410

Zgadzam się z przedmówcom. Ja zmusiłam się do obejrzenia władcy pierścieni, dla mnie to nudy na pudy. Są tacy którzy uważają to za arcydzieło... ale każdy ma inny gust. Łatwo to zrozumieć jak się porówna np. moja koleżankę klasy dla której fantastyka to śmieci, chłam (i co tam ci obraźliwego przyjdzie do głowy) i mnie - istnego ubóstwiacza dobrej fantasy.

ocenił(a) film na 7
Sellesa

ubóstwiacz (ciekawe) dobrej fantasy, któremu się WP nie podoba, bogowie...

A autorowi tematu polecam po prostu nie oglądać filmów wieczorem po 20 powiedzmy, to i zasypiać przestanie.

ms_rosencrantz

Wiem jestem ewenementem na skale światową xD

Ale jak to się mówi "każda reguła ma wyjątek" wiec i maniak fantasy może trafić na taki film/serial/książkę itp. która/y nie będzie mu się podobać

Lothar_5

próbowałem 4. raz i znowu przysnąłem... cholera

ocenił(a) film na 10
Lothar_5

chyba powinieneś sobie odpuścić :D ja uwielbiam ten film, ale wiem, że nie każdemu podobają się takie klimaty :)

Lothar_5

Co zrobić. Nie lubisz seriali bez cycków. Oglądaj Spartacusy i inne True Bloody. Ciekawa fabuła cię nudzi, wolisz jatkę. Ludzie są różni i chwała za to.

ocenił(a) film na 10
Lothar_5

Nie martw się. Bardzo się starałeś.

PannaKojot

Ale się nie poddaję... za wysoką ten film ma ocenę, żeby go tak sobie olać...

ocenił(a) film na 8
Lothar_5

Ja tak miałam na "Incepcji" - wszyscy pieją z zachwytu nad tym filmem a ja za cholerę nie mogę go obejrzeć bo przysypiam...Ostatnio się zmusiłam i obejrzałam prawie do końca ale wstałam z kanapy z bólem czaszki i ledwo doczołgałam się do sypialni...Mój mąż pochłonął ten film za jednym zamachem...