Jeździec bez głowy

Sleepy Hollow
1999
7,4 240 tys. ocen
7,4 10 1 240488
7,0 50 krytyków
Jeździec bez głowy
powrót do forum filmu Jeździec bez głowy

kiedys przypadkiem obejrzalam ten film i MOIM zdaniem nie zasluguje na tak wysoka ocene, bo to taka bajka i na dodatek nudna, ale to moje zdanie, a o gustach sie nie dyskutuje ;))

ocenił(a) film na 8
zylas

To twoje zdanie i chwała ci za to że nie jedziesz wszytkich naokoło :D Inteligentna osoba do dyskusji. Bajka mówisz ? Ja myśle że to właśnie znak rozpoznawczy Burtona. To się lubi lub nie :)

ocenił(a) film na 10
magdalejna_t

Otóż to, kwestia gustu :). Produkcje Burtona tak właśnie wyglądają. Chociażby "Edward Nożycoręki". Też taka bajeczka jakby na to nie spojrzeć, a jednak... Udana ;). Mnie osobiście "Jeździec..." się spodobał. Nie wzbudził jakiegoś skrajnego zachwytu. Aktorstwo bardzo dobre, klimat w porządku, fabuła też może być, tylko ze mną to tak jest, że jak się nasłucham o filmie jaki to on nie jest super to sie spodziewam naprawdę nie wiadomo czego i później się ogląda i jednak jest trochę rozczarowania. Tutaj było tak samo. Ale końcówka mi się bardzo podobała :D.

ocenił(a) film na 9
zylas

cały urok w tym że to bajka ;) tylko że dla dorosłych, a Johnny rewelacyjna kreacja ;)