bo chciałbym go obejrzeć ze względu na Deep'a, jednak horrorów nie oglądam bo potem nie mogę spać :)
Mnie tam na początku nawet przestraszył, ale szybko przywykłem do klimatu tego filmu. Jest parę "mocniejszych" scen, no w końcu to horror, ale naprawdę polecam, warto obejrzeć "Jeźdzca...".
Również miłego seansu ;D
Jak 3 lata temu oglądałem to się bałem :D jednak teraz już mnie nic w tym filmie nie straszy i bardziej mogę się skupić na śledztwie :)
Hmmm...też obejrzałam go dla Deppa, ale mimo że horror to wcale nie był taki straszny (a ja horrorów nie oglądam, bo się boję ;p ) Bardzo fajny film :) Tak w niektórych momentach rzeczywiście śmieszny, zwłaszcza jak Depp zemdlał po raz kolejny :)
straszny? daj spokój, przecież to Burton :D krew w jego filmach wygląda jak farba ;)
Szczerze mówiąc bardziej się śmiałam niż bałam na tym filmie. Ta mimika i teksty Johnego były świetne ;)
Właśnie, "przecież To Burton". A skoro to Burton, to nawet najstraszniejsze rzeczy są podane w taki miły sposób, czasem nawet śmieszne:)
Nie jest straszny, absolutnie!
na pewno nikt się nie przestraszy ;D ja osobiście nie lubię horrorów ale jako że ten był z Johnnym Deppem postanowiłam go obejrzeć i ani razu nie poczułam strachu za to śmiałam się dużo razy ;))
najzabawniejszy był tekst: 'Uwaga na głowy!' ;D
i mdlejący Johnny ;))
A ja lubię horrory, szczególnie jeśli są to filmy kostiumowe - uwielbiam :), niestety "Jezdziec bez głowy" nie straszy, a szkoda :P ale Johnny - boskiiiii :D
racja:) też obejrzałam ten film ze względu na Deppa i zaliczyłam go do moich ulubionych:) można w niektórych momentach się bać, ale to jest naprawdę świetny film:)