Jeździec bez głowy

Sleepy Hollow
1999
7,4 240 tys. ocen
7,4 10 1 240488
7,0 50 krytyków
Jeździec bez głowy
powrót do forum filmu Jeździec bez głowy

bo chciałbym go obejrzeć ze względu na Deep'a, jednak horrorów nie oglądam bo potem nie mogę spać :)

Mnih

wogole nie straszny, a Deep jak zwykle swietny, milego seansu :D

ocenił(a) film na 8
Mnih

Mnie tam na początku nawet przestraszył, ale szybko przywykłem do klimatu tego filmu. Jest parę "mocniejszych" scen, no w końcu to horror, ale naprawdę polecam, warto obejrzeć "Jeźdzca...".
Również miłego seansu ;D

ocenił(a) film na 8
guliver_filmweb

Jak 3 lata temu oglądałem to się bałem :D jednak teraz już mnie nic w tym filmie nie straszy i bardziej mogę się skupić na śledztwie :)

ocenił(a) film na 7
Mnih

W ogóle niestraszny, za to cholernie zabawny;d

ocenił(a) film na 10
1993

Straszny? W niektórych momentach śmieszny;]

ocenił(a) film na 9
pinol1993

Hmmm...też obejrzałam go dla Deppa, ale mimo że horror to wcale nie był taki straszny (a ja horrorów nie oglądam, bo się boję ;p ) Bardzo fajny film :) Tak w niektórych momentach rzeczywiście śmieszny, zwłaszcza jak Depp zemdlał po raz kolejny :)

ocenił(a) film na 9
lestat835

straszny? daj spokój, przecież to Burton :D krew w jego filmach wygląda jak farba ;)

Mnih

Szczerze mówiąc bardziej się śmiałam niż bałam na tym filmie. Ta mimika i teksty Johnego były świetne ;)

użytkownik usunięty
ninnare

Właśnie, "przecież To Burton". A skoro to Burton, to nawet najstraszniejsze rzeczy są podane w taki miły sposób, czasem nawet śmieszne:)
Nie jest straszny, absolutnie!

ocenił(a) film na 8

na pewno nikt się nie przestraszy ;D ja osobiście nie lubię horrorów ale jako że ten był z Johnnym Deppem postanowiłam go obejrzeć i ani razu nie poczułam strachu za to śmiałam się dużo razy ;))
najzabawniejszy był tekst: 'Uwaga na głowy!' ;D
i mdlejący Johnny ;))

ocenił(a) film na 9
Mnih

A ja lubię horrory, szczególnie jeśli są to filmy kostiumowe - uwielbiam :), niestety "Jezdziec bez głowy" nie straszy, a szkoda :P ale Johnny - boskiiiii :D

ocenił(a) film na 10
Lelio_2

racja:) też obejrzałam ten film ze względu na Deppa i zaliczyłam go do moich ulubionych:) można w niektórych momentach się bać, ale to jest naprawdę świetny film:)

ocenił(a) film na 8
Mnih

film średnio straszny. Jest po prostu maksymalnie zakręcony, jak to u Burtona :D
A Johny w roli Ichaboda - przezabawny :D