Wspaniały film o uczucia, o szukaniu wielkiej miłości, kiedy jest tak naprawdę na wyciągnięcie ręki. O tym, że powinniśmy czerpać radość z miłości każdego dnia, bo każdy następny dzień może być naszym ostatnim dniem.
ja nie sprawdziłam gatunku, tylko sam opis, ale patrząc na plakat liczyłam, że to będzie komedia romantyczna, mimo wszystko pozytywnie mnie zaskoczył, a takiego zakończenia się nie spodziewałam. Dla mnie film jak najbardziej godny polecenia. Wspaniały duet. 9/10.
cudowny film! chyba pierwszy raz w życiu film mnie tak bardzo wzruszył, nawet August Rush nie był aż tak wzruszający ;) Wyszłam z kina i jeszcze mi się chciało płakać. chociaż po części, to może ze szczęścia, że ja mam mojego mężczyznę i on jest...
W każdym razie film przepiękny i baaaaardzo polecam!
A moment, gdy szurnął w nią ten samochód, to po prostu aż się zatrzęsłam, taka byłam wczuta ;) choć można się było spodziewać, że coś się stanie...
Cudowny film,chociaż nie oglądałam go w kinie tylko w domu to nie stracił nic ze swojej magii. Świetna gra aktorska, warto podkreślić także ciekawy scenariusz , no i muzykę, która pięknie buduje emocje. Polecam
pierwszy film z Anne Hathaway ktory mi sie naparwde podoba. swietnie zagrala a film naprawde dobry, kurcze takich wlasnie brakuje ostatnio na rynku. a Jim Sturgess jak zwykle rewelacyjny ;)