PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571418}

Jeden dzień

One Day
2011
7,5 171 tys. ocen
7,5 10 1 170693
6,0 21 krytyków
Jeden dzień
powrót do forum filmu Jeden dzień

Wspaniały film o uczucia, o szukaniu wielkiej miłości, kiedy jest tak naprawdę na wyciągnięcie ręki. O tym, że powinniśmy czerpać radość z miłości każdego dnia, bo każdy następny dzień może być naszym ostatnim dniem.

ocenił(a) film na 10
lukpi

tak, ale końcówka mnie zaskoczyła...

elciasek4

trochę można było się spodziewać po gatunku...melodramat :)

ocenił(a) film na 10
lukpi

no możliwe... ale i tak mnie to zaskoczyło...

lukpi

ja nie sprawdziłam gatunku, tylko sam opis, ale patrząc na plakat liczyłam, że to będzie komedia romantyczna, mimo wszystko pozytywnie mnie zaskoczył, a takiego zakończenia się nie spodziewałam. Dla mnie film jak najbardziej godny polecenia. Wspaniały duet. 9/10.

ocenił(a) film na 10
klaudiakk_filmweb

cudowny film! chyba pierwszy raz w życiu film mnie tak bardzo wzruszył, nawet August Rush nie był aż tak wzruszający ;) Wyszłam z kina i jeszcze mi się chciało płakać. chociaż po części, to może ze szczęścia, że ja mam mojego mężczyznę i on jest...
W każdym razie film przepiękny i baaaaardzo polecam!
A moment, gdy szurnął w nią ten samochód, to po prostu aż się zatrzęsłam, taka byłam wczuta ;) choć można się było spodziewać, że coś się stanie...

gabi1810

Cudowny film,chociaż nie oglądałam go w kinie tylko w domu to nie stracił nic ze swojej magii. Świetna gra aktorska, warto podkreślić także ciekawy scenariusz , no i muzykę, która pięknie buduje emocje. Polecam

ocenił(a) film na 9
lukpi

pierwszy film z Anne Hathaway ktory mi sie naparwde podoba. swietnie zagrala a film naprawde dobry, kurcze takich wlasnie brakuje ostatnio na rynku. a Jim Sturgess jak zwykle rewelacyjny ;)

ocenił(a) film na 10
lukpi

miałam podobne odczucia. dla mnie film rewelacyjny.

lukpi

dokladnie takie jest zycie !! pewnie jakby zostali od poczatku para a potem wzieli slub to szybko by sie znienawidzili i rozwiedli :/ niemniej jednak film rewelacyjny. Chociaz liczylam, ze moze ona zapadla tylko w jakas spiaczke i bedzie happy end. podobno ksiazka jeszcze lepsza.