PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571418}

Jeden dzień

One Day
2011
7,5 171 tys. ocen
7,5 10 1 170693
6,0 21 krytyków
Jeden dzień
powrót do forum filmu Jeden dzień

Jestem zła, bo czekam na niego ponad trzy miesiące i... nic? Premira niby jest, ale w żadnym kinie nie leci.

urinmyveins

Mam to samo :/ U mnie w kinie jest JEDEN seans. Dziś. A poza nim najmniejszego znaku, aby miał być ponowiony. Lipa, bo naprawdę mi na filmie zależało.

ocenił(a) film na 8
xxDomaxx

Strasznie mnie dzisiaj przybiła informacja, że nie puszczają go ani w cinema ani w multikinie... Czy premiera nie miała być 11.11.?

urinmyveins

A o jakie miasto pytasz? Ja np. w Warszawie idę w piątek 11.11 do Cinema City

devilma89

Dziś w Heliosie był pokaz specjalny, właśnie z niego wróciłam, ale rzeczywiście, potem go nie grają.dziwne. I to już nie jest pierwszy film, którego nie puszczają w Heliosie.Na parę filmów też się nie doczekałam.Powodzenia w szukaniu, film jest naprawdę przyjemny.

ocenił(a) film na 9
Aissak

Też byłam wczoraj w Heliosie i potwierdzam - film bardzo bardzo przyjemny ;)) Z chęcią obejrzę go jeszcze raz! :)

ocenił(a) film na 8
devilma89

polecam wybrać się na "One day" 11.11 do Cinema-City bo bilety kosztują wtedy 11 zł :)))

ocenił(a) film na 8
Holly__Golightly

u mnie również jak na razie nie grają tego filmu w cinema city bo nie pisze na stronie, ale jeszcze dzis zadzwonię i się dowiem ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
urinmyveins

w trójmieście nie grają go ani w cinema city, ani w heliosie. praktycznie tylko w jednym kinie studyjnym. ten film nie wydaje się być aż tak niszowy.

ocenił(a) film na 10
SchizoidLady

a w trójmiescie gdzie ? :-)

ocenił(a) film na 8
patis2010

w neptunie, helikonie i kameralnym na długiej. wszystkie kina są w tej samej kamienicy.

ocenił(a) film na 10
SchizoidLady

I know! dzieki! :-)
aż taki niszowy?:P

ocenił(a) film na 9
urinmyveins

spokojnie, premiera dopiero jutro.
wczoraj mialem okazje zobaczyc go na przedpremierze i mowie Ci, warto :)

blotto

Może ktoś z was wie chociaż- skoro filmu w kinie nie zobaczę- czy jest szansa, że któregoś cudownego dnia wyjdzie na DVD? Jak się nie ma co się lubi... Tymczasem przeczytam książkę, zawsze coś :)

ocenił(a) film na 9
urinmyveins

ja mogę polecić poniedziałki w kinach studyjnych (np. Muranów), gdzie filmy przez cały dzień są po 11 zł przez cały rok :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
nathalie.de

leci, ale w dużych miastach ;))
We Wrocławiu jest w każdy dzień jako normalny repertuar ;)) w Heliosie np. w Magnolii ;P