PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571418}

Jeden dzień

One Day
2011
7,5 171 tys. ocen
7,5 10 1 170693
6,0 21 krytyków
Jeden dzień
powrót do forum filmu Jeden dzień

Jestem pod wrażeniem tego filmu. Wzruszył mnie bardzo ale też przypomniał mi o wielu rzeczach jak o miłości i wdzięczności za okazywana miłość. jak warto być mężczyzną nie tym lansowanym dziś ale takim mężczyzną plączącym potrafiącym się wzruszać czułym i naprawdę kochać prawdziwie kochać. Ja mam taka wspaniała osobę a nawet dwie. Pierwsza to jest mój kochany śpioszek którego bardzo kocham jest wspaniała i bardzo wartościową i podobna ma cechy głównej bohaterki filmu. A druga to moja najlepsza koleżanka z Atlanty Emilly. Naprawdę jest bardzo podobna i z charakteru i zachowania .
Naprawdę cudowny film przyjemnie mi się go oglądało doskonali aktorzy zauroczyła mnie swoja gra Anne Hathaway wspaniała aktorka. No i w głównej roli męskiej Jim Strugess, ale też świetnie zagrała swoja role Georgia King i reszta aktorów też była super. Doskonała muzyka i zdjęcia . Moja ocena to pełną 10 Arcydzieło i niedługo bo w sobotę obejrzę go jeszcze raz ze swym śpioszkiem. Faceci obejrzyjcie ten film i pomyślcie. Polecam go wszystkim. Mam takich filmów dużo i każdy kinomaniak powinien go mieć w swojej kolekcji.
Piszcie do mnie na GG jeśli chcecie jakieś ciekawe tytuły filmów tego typu lub o wszystkim mój numer 38432257.

sebastiannycz

troche się ciągnął i ciągnął ale mi się podobał :) 8/10

ocenił(a) film na 6
merja

jedynie końcówka godna uwagi, 5/10 za Anne

ocenił(a) film na 9
sebastiannycz

Zgadzam się, świetna obsada muzyka i zdjęcia, a co do fabuły... to naprawdę bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. spodziewałam się jakiegoś romansidła, a tu okazało się, że film jest z przesłaniem i naprawdę wciąga, a pod koniec płakałam razem z jimem sturgessem.
niesamowity i jak prawdziwy w swym przekazie.

ocenił(a) film na 8
Ninettezinha

Film byl niesamowity ,nie czytalam streszczenia wiec spodziewalam sie dobrego zakonczenia a tu taka niemila niespodzianka:(