Jestem pod wrażeniem tego filmu. Wzruszył mnie bardzo ale też przypomniał mi o wielu rzeczach jak o miłości i wdzięczności za okazywana miłość. jak warto być mężczyzną nie tym lansowanym dziś ale takim mężczyzną plączącym potrafiącym się wzruszać czułym i naprawdę kochać prawdziwie kochać. Ja mam taka wspaniała osobę a nawet dwie. Pierwsza to jest mój kochany śpioszek którego bardzo kocham jest wspaniała i bardzo wartościową i podobna ma cechy głównej bohaterki filmu. A druga to moja najlepsza koleżanka z Atlanty Emilly. Naprawdę jest bardzo podobna i z charakteru i zachowania .
Naprawdę cudowny film przyjemnie mi się go oglądało doskonali aktorzy zauroczyła mnie swoja gra Anne Hathaway wspaniała aktorka. No i w głównej roli męskiej Jim Strugess, ale też świetnie zagrała swoja role Georgia King i reszta aktorów też była super. Doskonała muzyka i zdjęcia . Moja ocena to pełną 10 Arcydzieło i niedługo bo w sobotę obejrzę go jeszcze raz ze swym śpioszkiem. Faceci obejrzyjcie ten film i pomyślcie. Polecam go wszystkim. Mam takich filmów dużo i każdy kinomaniak powinien go mieć w swojej kolekcji.
Piszcie do mnie na GG jeśli chcecie jakieś ciekawe tytuły filmów tego typu lub o wszystkim mój numer 38432257.
Zgadzam się, świetna obsada muzyka i zdjęcia, a co do fabuły... to naprawdę bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. spodziewałam się jakiegoś romansidła, a tu okazało się, że film jest z przesłaniem i naprawdę wciąga, a pod koniec płakałam razem z jimem sturgessem.
niesamowity i jak prawdziwy w swym przekazie.