PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571418}

Jeden dzień

One Day
2011
7,5 171 tys. ocen
7,5 10 1 170693
6,0 21 krytyków
Jeden dzień
powrót do forum filmu Jeden dzień

...tak głupim. Dziewczyna mówi mu, że go kocha a on kurde nic. Dopiero jak dostał kopa w dupę od życia uświadomił co jest ważne. Ja na jego miejscu bym się chyba nie pozbierał. Miałem ochotę go czymś rzucić...

ocenił(a) film na 9
darekp186

A czy czasem w życiu tak nie jest że człowiek uświadamia sobie co jest ważne dopiero gdy dostanie "kopa w dupę" ? Ludzie są tacy poprostu... Bardzo dobry film..polecam

MatysMietek

Ja się pytam jak można być tak głupim jak ta dziewczyna.

ocenił(a) film na 8
MatysMietek

Absolutnie popieram. Człowiek nigdy nie docenia tego co ma, a dopiero gdy to traci przychodzi niespodzianka... Film, mimo że momentami okropnie dłużący się, uważam, że całościowo dobry. Pokazuje jakie jest życie. Gdy już coś masz i jesteś szczęśliwy, nie myslisz o tym, że możesz to stracić. W ogóle niewiele myślimy o hmm konsekwencjach, ewentualnych mozliwych wypadkach itd.
Ale zakończe swoje egzystencjalne rozważania na podsumowaniu, że film jest dobry i go polecam. No i Anne w krótkich włosach - piękna:)
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
Nikivi

Nikivi,właśnie.... Anne w krótkich włosach...bajka... XD

ocenił(a) film na 10
MatysMietek

Oj tak, w krótkich włosach wyglądała ślicznie.

ocenił(a) film na 8
darekp186

Takich ludzi jest cała masa. I to nie w książkach czy w filmach..

ocenił(a) film na 8
Nikivi

to się chyba nazywa dorastaniem i zdobywaniem doświaczenia, poprzez "kopa w tyłek" klarują się ludziom prawdziwe wartości

ocenił(a) film na 6
darekp186

Wydaje mi sie, że Dexter poprostu bał się prawdziwego związku. Dlatego szukał ciągle innych kobiet, aby nie myśleć o tym, co go łączy z Emmą i do czego mogłoby to doprowadzić.

ocenił(a) film na 9
darekp186

Zycie...

użytkownik usunięty
darekp186

smutne, bo stracili mnóstwo pięknych chwil w byciu razem :(.