...tak głupim. Dziewczyna mówi mu, że go kocha a on kurde nic. Dopiero jak dostał kopa w dupę od życia uświadomił co jest ważne. Ja na jego miejscu bym się chyba nie pozbierał. Miałem ochotę go czymś rzucić...
A czy czasem w życiu tak nie jest że człowiek uświadamia sobie co jest ważne dopiero gdy dostanie "kopa w dupę" ? Ludzie są tacy poprostu... Bardzo dobry film..polecam
Absolutnie popieram. Człowiek nigdy nie docenia tego co ma, a dopiero gdy to traci przychodzi niespodzianka... Film, mimo że momentami okropnie dłużący się, uważam, że całościowo dobry. Pokazuje jakie jest życie. Gdy już coś masz i jesteś szczęśliwy, nie myslisz o tym, że możesz to stracić. W ogóle niewiele myślimy o hmm konsekwencjach, ewentualnych mozliwych wypadkach itd.
Ale zakończe swoje egzystencjalne rozważania na podsumowaniu, że film jest dobry i go polecam. No i Anne w krótkich włosach - piękna:)
Pozdrawiam
to się chyba nazywa dorastaniem i zdobywaniem doświaczenia, poprzez "kopa w tyłek" klarują się ludziom prawdziwe wartości
Wydaje mi sie, że Dexter poprostu bał się prawdziwego związku. Dlatego szukał ciągle innych kobiet, aby nie myśleć o tym, co go łączy z Emmą i do czego mogłoby to doprowadzić.