Czy ktoś oprócz mnie jest oczarowany tym aktorem?:D widziałam go jeszcze w 'across the universe.' Podobają mi się jego role, facet ma w sobie dużo uroku, przyjemnie się patrzy jak gra. Plus- uwielbiam ten akcent więc przyjemnie się też słucha :)
Mnie również oczarował. Bardzo czarujący aktor muszę przyznać. Na pewno sięgnę jeszcze po jakieś filmy z nim:)
Zgadzam się z Wami dziewczyny, facet jest czarujący :) ma to coś w sobie. Miałam okazję oglądać go w filmie pod tytułem Niepokonani gdzie grał Polaka Janusza. http://www.youtube.com/watch?v=po_Nh9btQhU
21 to jeden z jego słabszych filmów moim zdaniem, polecam Across the Universe i ewentualnie kostiumowy The other Boleyn girl (chociaż tam jest go raczej mało).
mało- owszem, ale jedna ze scen z jego udziałem ( mówię o "kochanicach krola") jest wg mnie jedną z mocniejszych w całym (b.dobrym) filmie. aż mnie skręcało w środku, gdy rodzenstwo probuje sie ratowac za wszelką cenę (nawet uciekając się do tak obrzydliwych rzeczy). te jego rozpacz w oczach mam do tej pory przed sobą, choc film (niejednokrotnie) ogladałam już dawno.
a co do samego pana, to "czarujący" to doskonały epitet by go opisać. i ten akcent! ach