PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571418}

Jeden dzień

One Day
2011
7,5 171 tys. ocen
7,5 10 1 170543
6,2 26 krytyków
Jeden dzień
powrót do forum filmu Jeden dzień

o przeznaczeniu, przyjaźni i miłości. O poszukiwaniu szczęścia, swego miejsca na ziemi.
Potwierdza ogólne przekonanie, że miłość jest obok trzeba się tylko rozejrzeć ...
Polecam serdecznie :))))

ocenił(a) film na 7
peza_92

Też uważam, że film był dobry, nie żałuję, że go obejrzałam ;) Chociaż wielu innych forumowiczów oceniło go za schematyczny i wręcz nudny, to ja się z tym nie zgadzam ;) dobrze zagrane główne postacie ;) Smutne zakończenie, chociaż cała wymowa filmu jest optymistyczna ;) Szkoda tylko że Em i Dex nie mieli wspólnego dziecka, no i z tą śmiercią to nie wysilili się za bardzo, mogliby coś innego wymyślić ;) Niemniej film dobry, do polecenia ;)

ocenił(a) film na 10
Morganville_filmaniak

Zgodzę się z wami przede wszystkim :) Film został przedstawiony w jak najprawdziwszy i najpiękniejszy sposób. Każda scena była warta uwagi, a co najważniejsze czułam miłość głównych bohaterów. :) Film pokazał, że nie warto kryć się z własnymi uczuciami do drugiej osoby, bo przez nasz wyznanie, które skierujemy w jej stronę, możemy stać się najbardziej spełnionymi ludźmi na ziemi - w końcu nic tak nie dodaje skrzydeł jak miłość :) Więc film jak najbardziej na TAK :D