Zmieniła się data premiert. Film wejdzie na ekrany w Polsce 11.11
ja też bardzo się cieszę, że premiera "przyspieszyła się" bo na film czekam odkąd przeczytałam książkę i mam nadzieję, że będzie równie magiczny !
Czy ktokolwiek widział jakąkolwiek zapowiedź w jakimkolwiek kinie? Bo to, że premiera jest 11 to nie koniecznie oznacza, że jak pójdziemy do kina to będziemy mogli ten film zobaczyć. W multikinie są zapowiedzi do 18 listopada a One Day nie ma...
niestety w multikinie film nie będzie w ogóle wyświetlany. dzwoniłam do nich i to jest informacja potwierdzona....
cooo??skandal!!
tylko żeby się nie okazało, że w cinema city też nie będzie wyświetlany...na szczescie sa jeszcze niszowe kina oprócz multipleksów w których papka leci tygodniami a dobre filmy wypadają po miesiącu....
książkę skończyłam czytać w autobusie...pewnie inni mieli ciekawe widowisko bo najpierw gdy czytałam o tym co się przydarzyło Emmie gdy jechała na rowerze do Dex'a to się oburzyłam i niekontrolowanie wydarłam się "jak to???" a później stojąc w korku gdy dobrnęłam do ostatniej strony nie mogłam zapanować nad "pocącymi się" oczami....
dawno juz książka czy film nie wzbudziły we mnie takich emocji,jak tylko wróciłam do domu puściłam sobie trailer filmu i teraz nie moge się doczekać 11 listopada <3
czytał ktoś z was może inne książki tego autora,polecacie?
w heliosie tez;p przynajmniej kieleckim, niestety jest na razie inf na tylko jeden dzien (o ironio) - 9 listopada:< mam nadzieje ze to ze 10 juz nie graja tego filmu nie oznacza ze 11tego rowniez nie jest przewidziana emisja filmu i ze dystrybutor nie zasugerowal sie tytulem:/
W gdanskim Heliosie tez na razie tylko JEDEN DZIEN kiedy film bedzie wyswietlany czyli sroda 9 listopada. Jeden seans o 19:30 czyli tak jakby pokaz przedpremierowy ale w zapowiedziach na kolejne dni/tygodnie niestety go nie ma:-(
u mnie tez o 19.30, w zapowiedziach na kolejne dni rowniez sie nie pojawia:< a w domu będę dopiero 11tego;/
W Bielsku-Białej niestety nie wpadli na taki pomysł :(
a co do CC to jak na złość repertuar wypisany jest do 10 listopada!!!
Czekam na ten film od roku i radzę, żeby Helios się bardziej postarał. Już wystarczyło, że nie puszczali w ogóle "Paranormal Activity 3" i musiałam się fatygować do CC!
Wiem jedynie, że w Bielsku-Białej ani CC ani Kinoplex nie podjęły się emisji filmu, stąd jestem zdruzgotana...
To trochę dziwne, byłam na tym filmie 9 listopada w płockim Heliosie. Niestety nie wiedziałam, co to za film (a niestety nie jestem miłośniczką melodramatów), więc byłam niemile zaskoczona. Dostałam nauczkę na przyszłość "Nie chodzić do kina po przeczytaniu opisu filmu z kinowej strony internetowej". Natomiast wszystkim miłośnikom tego typu gatunku filmowego polecam, wzruszający, jak ja to nazywam 'ciężki do przełknięcia", zastanawiający:)