PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571418}

Jeden dzień

One Day
2011
7,5 171 tys. ocen
7,5 10 1 170693
6,0 21 krytyków
Jeden dzień
powrót do forum filmu Jeden dzień

mam pytanko

ocenił(a) film na 8

Chciałam się dzisiaj z chłopakiem wybrać do kina i to mi wygląda na idealny film , tyle że
obawiam sie negatywnego zakończenia a ja takich NIE CIERPIE , poza tym sie
wypłakiwałabym potem mu w rękaw , za czym nie przepada (chołduje przekonaniu że głupie
baby potrafią płakać z byle powodu) i tak suma sumarum wybrać sie czy nie ?

Enterraz

filmu nie oglądałam, ale w książce *SPOJLER* raczej bliżej negatywnemu niż pozytywnemu zakończeniu, a już na pewno takiemu, które powoduję mnóstwo łez..

ocenił(a) film na 10
Enterraz

jeśli chcesz pozytywne zakońćzenie to z całą pewnością nie w tym filmie ;) ja płakałam jak głupia:D

ocenił(a) film na 2
Enterraz

jeżeli stawiasz takie kryteria ten film się nie nadaje, abyś poszła na niego z chłopakiem :)

ocenił(a) film na 9
Enterraz

RZUC CHLOPAKA I CHODZ Z NAMI TO KONCIEC BEDZIE ZAJEBISTY.

ocenił(a) film na 8
kjanczewski1

Fontanna ? XD

Enterraz

Pójdźcie na "ilu miałam facetów". Typowa komedyjka z ciekawym i przezabawnym zakończeniem. Brak łez (chyba, że ze "śmiechu") gwarantowany.

Enterraz

jeśli płaczesz na filmach a nie chcesz, żeby Twój chłopak to przyuważył to nie to że nie idź, trzymaj się dzielnie i zaciskaj zęby:D
ostatnie kilkanaście minut pół sali kinowej pociągało nosem;] chyba pierwszy raz byłam na takim filmie gdzie tyle osób się popłakało:D (oh tyle bab się popłakało:D)

ocenił(a) film na 8
milena____2

Hahahah , dzięki , chyba zaryzykuje nawet jego spojrzenie pełne dezaprobaty i będe wyć jak głupia :D Dzięki dzięki , najwyżej wtule sie w niego , to może i łzy mu sie spodobają :D