PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571418}

Jeden dzień

One Day
2011
7,5 171 tys. ocen
7,5 10 1 170693
6,0 21 krytyków
Jeden dzień
powrót do forum filmu Jeden dzień

plakat

użytkownik usunięty

jestem zachwycona tym plakatem!

ocenił(a) film na 9

Ja również :D

ocenił(a) film na 6
urinmyveins

Jeśli ktoś jest w stanie go zdobyć z chęcią go kupie :)

onebadsoul

Nie ma takiej potrzeby bo jeżeli ładnie się uśmiechniesz i zapytasz pracownika kina to nie spotkasz się z odmową. Na stanie mają zazwyczaj kilka w zapasie więc co to dla nich ;) Nie wiem jak u Ciebie w regionie ale na Suwalszczyźnie raczej nie żałują.
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 6
jamesdawid

U mnie w kinie muszę się bić o plakaty bo Panie ich zażarcie strzegą. Nie wiem co one z nimi robią :P
Po za tym wątpię żeby grali ten film u nas. A do większego miasta mi się nie opłaca jechać :/

użytkownik usunięty
onebadsoul

u mnie jest podobnie. pewnie mi go nie puszczą, więc będę musiała jechać specjalnie do Warszawy, ale czego się nie robi dla takich aktorów. ;)

ocenił(a) film na 8
onebadsoul

Spróbuj w sklepiku kina Muranów. Kupiłam go tam jakiś tydzień temu :)

I ja :D

jeden z bardziej urokliwych plakatów do filmu romantycznego.

ocenił(a) film na 8
cukierilukier

Cudowny i bardzo klimatyczny ;)

użytkownik usunięty

Ja również jestem zachwycona.Z chęcią powiesiłabym go w pokoju ;)

Plakat piękny, film uroczy. aviatorka_6 masz taki sam avatar i myślałam, że to mój komentarz. pozdrawiam!:)

użytkownik usunięty
Aissak

niezłe mam wyczucie czasu. ;) dopiero teraz przeczytałam. ;)
awatar już jakiś czas temu zmieniłam, ale właśnie zauważyłam, że faktycznie. ;)

Faktycznie, jest bardzo urokliwy ;)

Ja również:)

ocenił(a) film na 9

po prostu super!! :)

ocenił(a) film na 9
aniolek_266

Zgadzam się!!! Anne wyszła cudnie!

ocenił(a) film na 8

Także zachwycony!!!

walterbenjamin

tak, ekstra plakat

ocenił(a) film na 7
Lunona_2

szukam tego plakatu wszędzie.. i nic. w moim mieście nie dostanę w żadnym kinie, próbowałam już.. ech. a zakochałam się w nim bez pamięci, podobnie jak w tym do 'Blue Valentine' :(

Vivasco

mmmmhhhmmm, też tak sadze.. po klinknieciu w powiekszenie, poczulem to uderzenie ciepla..i rozmarzony ze wzruszeniem dlugo sie wpatrywalem... tez sie zakochalem.. i bardzo bede staral sie go zdobyc

ocenił(a) film na 6
KuHaku

Ja już jestem szczęśliwą posiadaczką tego plakatu,koleżanka mi go z Gliwic z Cinema City przywiozła. Wygląda pięknie w antyramie, a do towarzystwa ma plakat z "My blueberry nights". ♥

ocenił(a) film na 8
Vivasco

http://www.amazon.com/s/?tag=a09490-20&creative=392013&campaign=212361&link_code =wsw&_encoding=UTF-8&search-alias=aps&field-keywords=one+day#/ref=nb_sb_ss_i_0_1 0?url=search-alias%3Daps&field-keywords=one+day+poster&sprefix=one+day+po&rh=i%3 Aaps%2Ck%3Aone+day+poster

ocenił(a) film na 8
walterbenjamin

nooo... plakat na mnie tez zrobil wrazenie swietny jest. Oryginalny :)

ocenił(a) film na 5

Z całego filmu plakat najlepszy.