Nie ma takiej potrzeby bo jeżeli ładnie się uśmiechniesz i zapytasz pracownika kina to nie spotkasz się z odmową. Na stanie mają zazwyczaj kilka w zapasie więc co to dla nich ;) Nie wiem jak u Ciebie w regionie ale na Suwalszczyźnie raczej nie żałują.
Pozdrawiam
U mnie w kinie muszę się bić o plakaty bo Panie ich zażarcie strzegą. Nie wiem co one z nimi robią :P
Po za tym wątpię żeby grali ten film u nas. A do większego miasta mi się nie opłaca jechać :/
u mnie jest podobnie. pewnie mi go nie puszczą, więc będę musiała jechać specjalnie do Warszawy, ale czego się nie robi dla takich aktorów. ;)
Plakat piękny, film uroczy. aviatorka_6 masz taki sam avatar i myślałam, że to mój komentarz. pozdrawiam!:)
niezłe mam wyczucie czasu. ;) dopiero teraz przeczytałam. ;)
awatar już jakiś czas temu zmieniłam, ale właśnie zauważyłam, że faktycznie. ;)
szukam tego plakatu wszędzie.. i nic. w moim mieście nie dostanę w żadnym kinie, próbowałam już.. ech. a zakochałam się w nim bez pamięci, podobnie jak w tym do 'Blue Valentine' :(
mmmmhhhmmm, też tak sadze.. po klinknieciu w powiekszenie, poczulem to uderzenie ciepla..i rozmarzony ze wzruszeniem dlugo sie wpatrywalem... tez sie zakochalem.. i bardzo bede staral sie go zdobyc
Ja już jestem szczęśliwą posiadaczką tego plakatu,koleżanka mi go z Gliwic z Cinema City przywiozła. Wygląda pięknie w antyramie, a do towarzystwa ma plakat z "My blueberry nights". ♥
http://www.amazon.com/s/?tag=a09490-20&creative=392013&campaign=212361&link_code =wsw&_encoding=UTF-8&search-alias=aps&field-keywords=one+day#/ref=nb_sb_ss_i_0_1 0?url=search-alias%3Daps&field-keywords=one+day+poster&sprefix=one+day+po&rh=i%3 Aaps%2Ck%3Aone+day+poster