że narkoman i samobójca stał się idolem młodzieży oraz postacią kultową,nieporozumieniem jest to że produkuje się o takich ludziach filmy.
Miejmy nadzieję że Pan przyjmie tego człowieka do swojego grona i wybaczy mu czyny których dopuścił się za podczas swego żywota...
To jest żałosne a nawet smutne siedzieć i szukać co tu shejtować można... jak film jest taki hujowy to dlaczego taka wysoka ocena i tyle lajków na facebooku, pomijając to że w kinie częstotliwość jego puszczania jest 3x wyższa od przeciętnego filmu Pozdro
ale pierniczysz bzdury ,chodzi o to ze osiągnał wysoki poziom w danej dziedzinie ,był pionierem w Polsce. W ten sam sposób możesz potępiać Lewisa Carolla ktory napisal Alicje w Krainie czarów na psychodelikach lub boba marleya. pojdz po rozum do glowy prosze
Uważam uzytkownika Janina_Skwara za osobe nienormalna i z zaburzeniami psychicznymi. Piła, Teksańska masakra piłą mechaniczną, Jesteś Bogiem, Tajemnica Brokeback Mountain - oceniła na 1 - jestem przekonany, że żadnego z nich nie widziała nawet 5 minut. Puytam za co te 1? Bo nie rozumiem, każdy z wyżej wymienionych filmów oceniam minimum na 8-9!! a wypowiedzi tej Pani do dla mnie majaczenie osoby przynależącej do sekty, nawiedzonej...ehh... juz kończe pisac, bo brak słów i komentarza... :(
Hahaha czasem lubię poczytać trolla. Pani Janina robi to z wdziękiem. A już myślałem, że się dzisiaj nie uśmiechnę:)
A w dodatku tylu dało się na to nabrać.
Podobał mi się film, podobały mi się dialogi, podwórkowe teksty, Rahim z jego mamą i kumplem na rowerze.. Potraktowałem film jako lekką komedię o smutnym zakończeniu.
Natomiast totalnie nie rozumiem fascynacji Paktofoniką, boomu na ich muzykę po tym filmie (bo jest przeciętna, kto tego nie słuchał za dzieciaka - po co tego słucha teraz) i w ogóle tego idealizowania Magika.