przez pierwszy weekend? promocja jest duża, dzieciaki się jarają więc obstawiam, że przez
pierwsze 3 dni film zgromadzi 250-300 tys widzów.
Vin Diesel by sie za ciebie wstydzil, skoro dales temu filmowi najwyzsza mozliwa ocene... Skasuj avatar, hanbisz fanow kina akcji.
Oj bambi bambi, twoje witki nadaja sie do odganiania much, a nie dawania komus po mordzie, jeszcze bys sie polamal i co? Bylo by na mnie. W nadgarstku mam zapewne wiecej niz ty na kablu, wiec nie potrzebnie sie kompromitujesz internetowy wojowniku klawiatury i zwykły błaźnie.
Zapraszam buraczku chetnie ci obije ten obs.rany ryj nie jestem peda.lem zeby z jakims frajerem na skypie gadac jak jestes cwany zapraszam do Sosnowca chetnie przepytam cie z boksu frajerzyno "nastoletnia oferma" hahahahaha jestem po 30 kur.wo zmien nick ped.ale to nie sredniowiecze bo przysiegam ze cie znajde i zatluke jak psa
To wpadaj do poznania, dokladny adres dostaniesz na skype, no pokaz wszystkim ze masz cos wiecej miedzy nogami niz ci'pke, bo narazie to pokazujesz wlasnie ze jestes zwykla pi'zda leszczyku. Ja tez czekam
Mowie ci po raz ostatni trolu, bo do ciebie nie dochodzi jak do dziecka. Podaj skype, wiecej nie mam zamiaru ci tu odpisywac, bo tam gdzie jestes anonimowy to udajesz kozaka, a ja chce rzeczowej rozmowy. Zegnam i czekam na twoj login.
Czlowieku jaki ty jestes tepy mowie dawaj ten namiar w dupie ma skype wole ci obic ryj w realu
I co z tą ustawką? Przydałoby się to udokumentować i większość trolli by spasowało buszowanie po necie. Jakieś demotywatory typu "Trollujesz? Zęby wyplujesz.".
O avatar i ocenę "Jesteś Bogiem". Ponoć film tak ujowy, że Vin by się za to obraził na raffaelo23. Z jego reakcji wynika, że jest inaczej i poznałbym chętnie finał tej "dyskusji". :)
Kolo ma problem z tym że podoba mi się film "Jesteś Bogiem" i dałem mu 10 i że jak by Vin Diesel to zobaczył to by się obraził że mam jego avatar hahahahaha chciałem się z nim ustawić na sparing a on mi o jakimś skypie pier.doli wymiękł i tyle wielki fan kina akcji.
czlowieku ty sie ze mna chciales ustawic? ty sie nawet boisz swojej mordy pokazac, pewnie nawet mutacji nie miales. Pierd'dole ci o skype, bo chce ci podac dokladny adres ty tepy imbecylu, a nie zrobie tego publicznie, wtedy bysmy zobaczyli jaki jestes cwany, bo na forum pier'dolic to ja tez moge, pseudokozaku. Powiedziales mi ze mam gdzies wpasc gdzie cie w ogole nie ma i wiesz dobrze ze tego nie zrobie bo mam swiadomosc, ze lecisz w chu'ja i myslisz, ze przez to wyjdziesz na kozaka? jestes ostatnia oferma, ta walka nie trwala by nawet 3 sekund, bo ty bys na nia wcale nie przyszedl. wciaz czekam na twoj login, o ile nie zesrales sie juz w portki 70 kilogramowy lesz'czu i chetnie calosc udokumentuje, by inni mogli zobaczyc jaki z ciebie internetowy pajac
No to ci pisze cw.elu podaj ten namiar sie zdziwisz kapke ped.ale 16 lat maks hahaha 70 kg hahahaha nieuzywam znakow interpunkcyjnych bo mi sie niechce jeszcze raz hahahaha gerwazy smieciu wielki fanie kina akcji jesio raz hahahaha WYZYWAM CIE OFICJALNIE CIP.KO
gg haha, a co tylko w literkach jestes mocny a w ryju juz nie? chce slyszec jak drzy ci glos mala slaba kur.wo
ta, jak widac ten pajac umie tylko szczekac tam gdzie nic o nim nie wiadomo, a ty myslisz, ze by sie odwazyl z kims zmierzyc? w calej dyskusji to tylko ja chce przejsc do konkretow, a on sie ciagle osmiesza. Koles nie umie nawet znakow interpunkcyjnych uzywac, nie wspominaja juz o minkach i naduzywaniu "hahahahaha", jak on ma 16 lat to maks, ale rozumiem musisz bronic fana swojego ulubionego filmu, hehe
Ulubionego filmu? Który film masz na myśli? Z czystej ciekawości zobaczyłbym takie starcie, ponieważ często widzę jak ktoś pyszczy na forach i chciałbym zobaczyć na ile słowa wypowiedziane w "wirtualu" mają pokrycie w "realu". Tylko tyle :) Wciąż będę obserwować wątek i zobaczę co z tego wyniknie.
Nic z tego nie winiknie po jego gadce widac, ze to leszcz :).
Ale tez jestem ciekaw w ilu czesciachbeda musieli go poskladac po 3 sekundowej potyczce :).
no masz racje, rafalek to nie tylko leszcz, ale tez troll, wystarczy zobaczyc jego wypowiedzi. A prawie mnie nabral. Swoja droga ty tez mi wygladasz na trolla, wiec nie wiem po co ci odpisuje dziecino.
Przeciez mowie do ciebie trollu i hejterku odpusc Rafala, bo sie spotkasz z Piotrem :)
ty juz miales okazje poznac marcina, wiec lepiej milcz ofermo, bo znow bedziesz lizal buty.
to oficjalny koniec, wiecej wam nie odpisze bo nie mam zamiaru marnowac cennego czasu na ildyskusje z internetowymi blaznami. ZEGNAM
Napisane 10 dni temu przez bormann:
nie doczekasz sie trolle czy hejterzy tylko w necie sa kozakami :)
w odpowiedzi na post: raffaelo23
Pod koniec pazdziernika bede w Poznaniu u kumpla masz mi dac namiar lajzo dostaniesz 2 szybkie i 3 spacerowe potem moja zona pier.dolnie fotke jak siedze ci na obitym ryju i wszyscy w koncu zobacza jaka ku.rwa jestes
Koleś poczytałem twoje wypowiedzi na innych forach jesteś zwykłym trolem i prowokatorem zayczajnym idiotą jakich tu pełno koniec nie będzie więcej odp na twoje zaczepki leszczu.LUDZIE TEN KOLEŚ TO TROLLLLLLLLLL.
Napisane 10 dni temu przez bormann:
nie doczekasz sie trolle czy hejterzy tylko w necie sa kozakami :)
czekam na C.D.N. ale nie wiem z jakim skutkiem ... film oceniles na 5 byles w kinie lub nie ale gon sie trollu :) !!
Jeszcze nigdy w historii żaden polski film nie zaliczył wyniku ponad 305 tyś na otwarcie jeśli nie był lekturą szkolną. Dlatego w pierwsze 3 dni film o PFK raczej nie ma szans zgromadzić 250-300 tyś, ale jeśli będzie grany wiele tygodni to jest szansa na b.dobry wynik. Zależy jak chętnie ruszą dorośli do kin.