PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=548252}

Jestem Bogiem

Limitless
2011
7,6 348 tys. ocen
7,6 10 1 348464
6,3 59 krytyków
Jestem Bogiem
powrót do forum filmu Jestem Bogiem

Jeny ale by było super, ale pewnie bym musiał brać podwójną dawkę takim jestem głąbem :D :D

użytkownik usunięty
julij

Są pewne substancje (nie narkotyki), które działają bardzo podobnie tylko, że zawsze występują pewne skutki uboczne.

ocenił(a) film na 10

Masz na myśli DMT?

ocenił(a) film na 10
julij

To film o sile pozytywnego myślenia (gdzie substancja chemiczna to metafora).
Wszyscy brali to samo, ale tylko optymiście, uparcie dążącemu do celu coś się udało osiągnąć (bo był odważny, pozytywnie myślał i nie poddawał się mimo trudnych okoliczności -od których zaczyna się film -co jest wyraźne).

Polecam książkę "Nowa psychocybernetyka" -jak obraz samego siebie kształtuje wszystko inne (też o podświadomości jak w filmie).
Pierwsze to należy zmienić negatywne założenia o sobie (znaczyć myśleć i mówić pozytywnie, bo to wiara, przekonanie kształtuje zachowanie). Nikt nie jest taki lub inny, wszystko jest oparte o dane w umyśle i wraz z ich przepływem zmienia się.
Jednak można stawiać temu opór lub sprzyjać (rozwoju).

ocenił(a) film na 9
zjonizowany

Opór niczego nie zmienia.By coś zmienić, trzeba coś zmienić. Jeśli będziesz parł na ścianę ona nie ustąpi, musisz dokonać zmiany.

ocenił(a) film na 6
meylo

Są takie substancje jak Noopept, Piracetam itd.

julij

Szanuję ludzi szczerych, a zwłaszcza z poczuciem humoru

ocenił(a) film na 9
julij

mi się ten motyw bardzo podobał :) zarzucać sobie pigsa na brak weny i depresję . oł je

ocenił(a) film na 8
julij

Masz plusa ode mnie, lubię tego typu komentarze, które poprawiają humor. Swoją drogą też byłbym zainteresowany tego typu specyfikiem, który jest chociaż trochę podobny.