Tylko dlaczego to akurat czarny ocalal a nie bialy. Najpierw czarni chcieli sie z nami zrownac a teraz pokazuja ze sa lepsi od nas bo tylko oni moga przetrwac. Zreszta USa to juz dawno kraj czarnych, wystarczy popatrzec kto jest prezydentem
O co ci chodzi z tym, że czarny przetrwał ? < SPOJLER > Przecież i pies i jego "czarny" właściciel umierają na koniec. Więc trochę nie rozumiem.
Boże chyba mają rację , że w tym państwie szerzy się rasizm ... po pierwsze to nie tylko "czarny",a ta dziewczyna z chłopczykiem i Ci wszyscy ludzie których można zobaczyć na końcu
pisanie takich rzeczy sugeruje że twój iloraz inteligencji dorównuje ilorazowi inteligencji lodówki ... jeżeli chcesz być zabawna cóż to akurat nie jest na miejscu no ale ... na szczęście Polska już wychodzi z tych nawyków i przynajmniej na Euro jakoś się odtworzyli to wspaniały kraj z wspaniałymi obywatelami niestety taki osoby jak ty powinny zostać wywiezione prosto w kotline konga jeżeli wiesz gdzie to jest tam będziesz miała pod dostatkiem czarnoskórych ... koniec bo się zbulwersowałem
Tak rasizm to bolączka Polaków. Murzyni, Żydzi i inne nacje maja pod górkę, widzę to nawet w swojej rodzinie...Mi tam żadna nacja nie przeszkadza i nie rozumiem rasizmu mimo, że wychowałam się w domu gdzie go było dość dużo...
jestes chorzy na poprawnosc polityczna. poza tym autor jedynie zapytal, czemu AKURAT czarny przezyl, gdzie tu rasizm?
ps film dno
"czemu AKURAT czarny przezyl, gdzie tu rasizm?"
To bez znaczenia. Po prostu gdyby wzięli innego, białego aktora, to przeżyłby biały, proste.
Widać, ze filmu nie oglądał i ocenia .. to biała kobieta z synem przeżyła nie czarny a po za tym co za różnica?