PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=217801}

Jestem legendą

I Am Legend
2007
7,5 487 tys. ocen
7,5 10 1 487184
5,9 60 krytyków
Jestem legendą
powrót do forum filmu Jestem legendą

No własnie.... kolejny film przed premiera w Polsce ma juz ponad 1000 głosów i jest zklasyfikowany na liście... a to dzieki kochanemu piractwu ... brawo , no gratulacje..

ocenił(a) film na 8
Speedfan

a może wszyscy polecieli do USA i tam oglądali? :P

ocenił(a) film na 5
beren_2

A może Polonia z Ameryki pisze hmm ? :)

ocenił(a) film na 7
Speedfan

Takie życie...
Ostatnio kupuję 1 oryginalny film miesięcznie, czasem 2 jeśli są ciekawe w gazetach :) natomiast koszt 2 biletów + 2 kawy + 4 bilety MZK + opiekunka do dziecka na 2 - 3 godz = 60(70)zł jest dla mnie do przyjęcia raz na kwartał...
Jak podniosą pensje w Biedronce 2x to z chęcią przyłączę się do pełnego oburzenia głosu przeciw piractwu, a na razie mówię: spadaj naiwniaku.

ocenił(a) film na 4
koncentrat

tak sie sklada ze troche sie orientuje w warunkach ukazywania sie zagranicznych filmach w polskich filmach. wszelkie opoznienia (i am legend wchodzi u nas 11 stycznia) sa PRAWIE ZAWSZE spowodowane tym, ze dystrybutorzy nie potrafia sie ze soba dogadac. film moglby u nas byc juz tydzien po amerykanskiej premierze, a tymczasem czas te wydluza sie kilkakrotnie. a jesli ktos naprawde czeka na jakis film, to woli obejrzec go w przyzwoitej jakosci tydzien po premierze w usa, niz czekac blisko miesiac, wydac okolo 40 zlotych na bilety. polscy dystrybutorzy maja nas w dupie, wiec odrzekam: ja ich też!!!

ocenił(a) film na 9
asdqwe

Również zgadzam sie z trzema przedmowcami xD lecz mam pewne zastrzeżenia. Film oglądany w domu, pobrany z internetu nie może równać sie z filmem oglądanym w kinie na wielkim ekranie. I popcorn jest :D

koncentrat

Zgadzam się z przedmówcą! :)
No i oczywiście pozdrawiam

ola300387

w sumie zgadzam się z dwoma poprzednikami:)
------------------------------------------