PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=217801}

Jestem legendą

I Am Legend
2007
7,5 487 tys. ocen
7,5 10 1 487161
5,9 60 krytyków
Jestem legendą
powrót do forum filmu Jestem legendą

Uwaga, spoiler!

użytkownik usunięty

Film słaby, ale jakoś chciało mi się oglądać. Oglądałem więc i oglądałem.

Kiedy zginęła Samantha, przestałem oglądać. Mogą ginąć ludzie-bohaterowie, ale nie zwierzątka, które kocham bardziej od ludzi.

Po spoilerze.

Jestem za, wkurza mnie jak zwierzątko jest w filmie, a później je uśmiercają, może zginąć każdy byle nie zwierzak..

ocenił(a) film na 6
MoonWalkerGirl

^ Aż mi się lepiej zrobiło jak przeczytałem te ciekawe wypowiedzi zrównoważonych psychicznie osób, którzy nie łączą fikcji z rzeczywistością.
Pozdrawiam serdecznie.

Tybii

Popieram:D

MoonWalkerGirl

Kim jesteś??

ocenił(a) film na 7

Film jest całkiem całkiem. Tylko po co znowu to Hollywoodzkie zakończenie. BANAŁ!

ocenił(a) film na 9
crimson80

Hahahah, aż mnie żal ogarnia jak czytam co tutaj napisane, również dołączam do pozdrowień. :D

ocenił(a) film na 7
and3

No mnie też żal ogarnia przez to naiwne zakończenie:) Ale sam pomysł na film jest super (chociaż też niezbyt oryginalny).

użytkownik usunięty
crimson80

Bo zakończenie jest naiwne (obejrzałem potem na YT). To film z kategorii survival future czy jak tak tam. Braga jest, owszem, ładną kobietą, ale najładniejsza i najkochańsza była Samantha. To psinka ratowała film.

Rozpłakałam się na tej scenie... Gdy giną ludzie mnie to nie rusza, ale jak umierają zwierzęta zalewam się łzami...

dodsab

ja dzisiaj rano obejrzałem to miałem to samo co ty :-)
pozdrawiam.

ocenił(a) film na 7

a mi się film podobał, nie wiem czemu, ale mi się podobał. raczej nie w moim typie. popłakałam się dwa razy : gdy umarła sam i gdy umarł, nie wiem jak mu tam na imię.

ocenił(a) film na 6

Film w typowo amerykańskim stylu. Taka jest chyba większość filmów ze Smithem. Ale nie twierdzę, że to źle, takie filmy też są potrzebne. I co do tej sceny- również ryczałam, naprawdę żałuję, że taka scena się pojawiła, najlepiej wyrzuciłabym ją z pamięci yhh:(