Jestem matką

I Am Mother
2019
6,4 29 tys. ocen
6,4 10 1 29323
6,3 7 krytyków
Jestem matką
powrót do forum filmu Jestem matką

Zapowiada się interesująco. Mam wielką nadzieję na coś klasy Ex machina.

kuba_szczotka

Oryginalne produkcje Netflixa jeszcze Cię nie nauczyły niczego? :D

ocenił(a) film na 8
T_M_K

Nadzieja umiera ostatnia ;P

ocenił(a) film na 7
T_M_K

ale to nie jest oryginalna produkcja Netflixa. Tylko dystrybuują.

kuba_szczotka

Naiwnie dzisiaj zajrzałem po północy na Netflixa, bo od 7 czerwca miał już być dostępny, ale niestety trzeba poczekać do godzin popołudniowych. Ale jak znam życie to film będzie przeciętny.

wilczekstepowy

już jest

olszass

potwierdzam :-)

MegaTM

właśnie oglądam

olszass

I jak?;) bo nie wiem czy szukac cos innego na dzisiejszy seans ;D

GoliaTathi

obejrzałem tylko połowę z przyczyn niezależnych ode mnie. mi się podoba. fajny klimat
ale nie wiem co dalej. jutro będę wiedział ,)

GoliaTathi

Mnie przez pierwsze 20 minut nudził, później koło godziny zaczął nabierać fajnego, dramatycznego klimatu, ale końcówka mnie dobiła. W sumie trudny film do ocenienia, muszę to przemyśleć.

ocenił(a) film na 8
wilczekstepowy

Pierwsze 20 minut było właśnie dobre. Budowanie relacji z matką robotem. Powinno być dłuższe.

GoliaTathi

Z początku bylo jak dla mnie 7/10 i myslalem, ze moze nawet bedzie wiecej, jednak koncowka sklonila dac nie wiecej niz 6/10.
Mialem wysokie nadzieje, wyszlo tak sobie.

ocenił(a) film na 8
kuba_szczotka

Podobał mi się. Arcydzieło to nie jest, ale oglądało się dobrze. Relacje matka córka zbudowane nieźle, chociaż zbyt płytko (liczyłem że pierwsza część filmu będzie jednak dłuższa, a tu budowanie relacji zrobili ekspresem). Dziur fabularnych rzucajacych się w oczy nie dostrzegłem. Ocena trochę podciągnięta, ale ogólnie na plus.

ocenił(a) film na 2
kuba_szczotka

To przestań , straszny badziew , nudne przewlekle , odtwórcze gówno