Jestem na tak

Yes Man
2008
7,0 214 tys. ocen
7,0 10 1 214403
6,1 31 krytyków
Jestem na tak
powrót do forum filmu Jestem na tak

8/10

ocenił(a) film na 7

Yes yes yes! Super film! Po obejrzeniu czuje się wielką dawkę energii i pozytywnych wibracji! Jestem na TAK! Warto mówić życiu TAK!

karymnata

A co wciagles po tym filmie? albo zjadles? ze ci tyle energii przyszlo ? :)hahaha

kemot_4_slash

sorry nie widzialem ze plec zenska :D hehe

ocenił(a) film na 8
karymnata

Jim Carrey znowu pełen blasku :):) Super film. Jestem na TAK :D

ocenił(a) film na 4
Vario

a mnie ten film rozczarowal, 5/10, spodziewalem sie czegos znacznie lepszego...
jeden z gorszych filmow w jakich zagral Jim Carrey...

ocenił(a) film na 8
karymnata

Popieram opinię, wystawiłem taką samą ocenę, kilka razy się pośmiałem, ogólnie dobra komedia jak na poziom ostatnich produkcji, które dane jest nam oglądać.

ocenił(a) film na 10
slawekwch

zgadzam się
komedia super

Co tu dużo pisać
JESTEM NA TAK:D

8/10

użytkownik usunięty
karymnata

Jim Carrey zagrał super, film bardzo energetyczny tez mam takie odczucia

ocenił(a) film na 8
karymnata

Tak samo - 8/10. Na poczatku film wydawał się nijaki, jednak koncowa ocena jest, jaka jest - a więc bardzo wysoka. Film naprawde bardzo pozytywny - dzis od rana jestem jakis "skwaszony", przenudziłem sie cholernie do popołudnia po czym postanowiłem obejrzeć coś na drobną poprawę humoru. Yes man dodał mi energii, wigoru - zaraz zasiadam na rower i jade przed siebie :)

ocenił(a) film na 10
slash83

Film bardzo dobry. Pozytywnie nastawia no i jak zwykle genialna mimika Jima :)

ocenił(a) film na 4
quaar33

mnie jakos pozytywnie nie nastawil choc mialem taka nadzieje przed jego obejrzeniem...
a Jim zagral dosyc slabo jak na swoje mozliwosci, widac, ze nie jest w formie...

ocenił(a) film na 7
karymnata

dokładnie to samo poczułam :D jednak rzeczywistość szybko dopadła.. ;/

karymnata

Hmm..spodziewałem się czegoś lepszego po tej komedii..Jim Carrey bez zarzutu rozśmiesza ale zabrakło tego ''czegoś''..może to przez to,ze za bardzo podchodziło mi komedią romantyczną...:)Filmy t.j.''Kłamca,kłamca'' oraz ''Bruce Wszachmogacy'' lepiej wypadły a tu niestety tylko 5/10:)

roberto1983gda

dałam 8/10.. bo mimo niektórych wątków, film mi się bardzo podobał ; )

użytkownik usunięty
roberto1983gda

To to jest komedia?

ocenił(a) film na 9

Hahaha zawsze mnie śmieszył Jim Carrey i jego wygłupy :D i w tym filmie tego nie zabrakło :) Przed obejrzeniem bałem się o to czy na prawdę film będzie takim jakim go zapowiadano... i nie zawiodłem się ^^ juz w pierwszych scenach nie mogłem powstrzymać się od napadów szczerego śmiechu :P ale żeby nie zdradzać filmu powiem jedynie: "Rrrrrrriiieeeeed Bull... xD " hehe

Pozdrowionka i miłego oglądania :)

ocenił(a) film na 8
C_Brown

jak w temacie "JESTEM NA TAK" MOJJA OCENA 8/10

ocenił(a) film na 8
bartek24

Yes Man ;P również 8/10 jak dla mnie fajnie się oglądało a jeśli chodzi o Jima do według mnie dobrze zagrał w końcu w tym filmie nie miał grać skończonego idiotę nie ? ;)