I ja również jestem na tak dla tego filmu. Zdecydowanie ma coś do
przekazania, jest pełen optymizmu i ma to coś, co sprawia, że ogląda się
go nadzwyczaj przyjemnie. Jest to zdecydowanie dobra terapia na poprawę
humoru. Jestem również pełen podziwu dla kaskadera, który brał udział w
scenie z motorem. Takie triki i to tylko w jakiejś szpitalnej pseudo-
pidżamie bez pleców. Pomysł z rolkami na końcowych napisach również
zasługuje na uznanie. :D Polecam wszystkim.
Bardzo pozytywny filmik i jak na komedię... bardzo inteligentny :) Nie opiera się tylko na kumulacji gagów. Miło się ogląda.
Jak dla mnie filmik fajny, ale z drugiej strony dosc przecietny, byc moze podchodze do tego w ten sposob bo przyzwyczailem sie do Jima szalenca, a tutaj byl bardzo stonowany, moze to i dobrze bo juz w niektorych filmach jego miny sie przejadaly. Spoko filmik, ale jak dla mnie nie na wiele razy (to jest wylacznie moje zdanie) 6/10
Tak, ten film jest warty obejrzenia. Chociażby ze względu na pewną słodką osóbkę ;]. Mam oczywiście na myśli Zooey Deschanel ;]
Film jest bardzo ciekawy, i nie ma czegoś takiego że pewnym momencie się zasypia :) Zoe i Jim razem dają wiele śmiechu :)
Szkoda że Zooey Deschanel ( Btw, obecnie Granger :) ) jest mało znaną w Polsce akorką :( Ale ten kto oglądał film wie, jaki ona ma talent, i aktorski i do śpiewania :)
Też jestem na tak 8/10. Fanów Jima nie trzeba namawiać na ten film.
Idealny do oglądnięcia dla obojga płci, nie przynudza, daje do myślenia, szczególnie ludziom zamkniętym w sobie. Najkrótszy komentarz niech będzie taki : "Każda akcja rodzi reakcje" - i dlatego ten film tak wciąga.
....i kto jeszcze nie ma w komórce dzwonka Journey - separate ways?? no chyba każdy komu film przypadł do gustu:)
Film który można polecić osobie przeżywającej depresję:) Pozytywnie nastawia do warjackiego trybu życia:0 Wszystko na tak a przygody masz zagwarantowane.