Nowy film z Jimem Carrey'em jest niezwykle przujemny i dodaje pozytywnej energii. Nie posiada jakiś specjalnie śmiesznych gagów, ale obraz ten na szczęście ma większy potencjał, na bycie nie tylko głupią komedyjką. Podczas seansu widz zastanawia się nad sobą, czy ona sam prowadzi nudne, niczym nie wyróżniające się życie, i co mógłby ewentualnie zrobić by to zmienić. Scenariusz filmu jest bardzo zgrabnie napisany i daje spore pole do popisu aktorom. Carrey gra dobrze, choć powiela stare chwyty choćby z "Kłamca, kłamca". Zooey Deschanel ma w sobie jakiś magnetyzm, przez co idealnie komponuje się z Carrey'em. Całość jest lekka i przyjemna. Typowy film na poprawę humoru, który na szczęście nie serwuje nam głupiego, obleśnego i chamskiego humoru w stylu "Nie zadzieraj z fryzjerem".
7/10
Zohan byl dobry! xD
Carrey'a srednio lubie bo uwazam ze sie marnuje... Majestic, Zakochany bez pamieci, Czlowiek z ksiezyca, TRUMAN SHOW. Przeciez te filmy sa genialne a on pakuje sie w jakies glupoty w stylu grincha. Nie to ze nie lubie komedii z nim ale do komedii sa tacy ludzie jak Sandler i Murphy ktorzy nic innego nie potrafia.
A co do Jestem na tak, to wlasnie dzisiaj obejrzalem i popieram przedmowce. Luzny, zabawny, odprezajacy film na 7 (a po Happening coraz bardziej mi sie Zooey Deschanel ;p).
Ja powiem tak, świetny film, ciekawa fabuła, nie nudzi, Carrey gra bardzo dobrze no i humor nie jest dla idiotów, tylko dla normalnego zdrowego Homo Sapiens sapiens, Także polecam fanom Carrey'a i nie tylko.
zgadzam się. Jim Carrey wg mnie idealnie pasuje do tej roli, jak do innych roli komediowych gdzie może robić głupie i dziwne miny. Lubię go za to i miło mi się ogladało z nim film.
Film jak mówicie nie jest dla debili którzy podniecają się przy american pie tylko dla normalnych ludzi lubiących luźne ale trochę mądrzejsze kino ;)
zdecydowanie polecam!