Carrey w tym filmie poza kilkoma śmiesznymi minami nie pokazał nic ciekawego, rozczarowałam się. Widziałam wszystkie filmy w jakich zagrał i to nie jest wszystko na co go stać nawet jeśli chodzi o komedie. Rozumiem że się starzeje, ale bez przesady.
Przestraszyłam się ,że u jego boku gra Katy(e) Perry (chyba tak to sie pisze) , jeśli byłaby to prawda to ten film byłby już całkowitą porażką.
Potem sprawdzam a ta aktorka ma zagrać Janis Joplin ,wtf?
Nie jesteś pierwszą osobą, która myli Zooey z Katy.
Tak naprawdę nie mają ze sobą nic wspólnego, oprócz wyglądu. ( Chociaż według mnie nie są podobne ;P Ale to pewnie dlatego, że obie je dobrze znam i je lubie, więc jest mi je łatwiej odróźnić) Mają zupełnie inne charaktery i tryb życia. Zooey ostatnio mocno się wkurzyła, gdy kolejna osoba pomyliła ją z Katy. Nie dziwię jej się.
Tak, Deschanel ma grać Janis Joplin. Spokojnie, nie spieprzy tego. Zooey naprawdę ma wielki talent. Jest aktorką, śpiewa, gra na pianinie...
Poza tym, do tej roli wybrały ją inne gwiazdy, takie jak Britney Spears i inne. Więc na pewne nie bez powodu. Zoe wygrała z wieloma dobrymi aktorkami, czy nawet z Pink.
Pzdr.