PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=538557}

Jestem numerem cztery

I Am Number Four
2011
6,4 118 tys. ocen
6,4 10 1 117639
4,1 14 krytyków
Jestem numerem cztery
powrót do forum filmu Jestem numerem cztery

Czy to jest film dla nastolatek? Mam ochotę iść do kina na jakiś s-f ale nie chciałbym się
natknąć na coś "młodzieżowego" z rodzaju Twilight, albo Uczeń Czarnoksiężnika. Czy to film
traktujący widza po 20stce ale przed 30stką na poważnie?

ocenił(a) film na 7
Grawmug

Jest mi zupelnie obojetne czy komus jakis film sie podoba czy nie ale na litosc boska nie probuj mi wmowic ze Kiler to niesamowicie ponadczasowa produkcja wnoszaca niebagatelne wartosci w tym smutnym jak pi...a swiecie kinematografii. Jednym sie podoba innym nie ale nie probujmy innych nawracac toak jak ten typek to czyni bo to jest poprostu smieszne..

ocenił(a) film na 2
TSKXE

Nie czyni tego śmiesznie, bo możesz lubić ten film (każdy ma swój gust), ale nie zaprzeczysz, że jest trochę racji w tym co powiedział. Jeśli nie, to jestem ciekaw co według ciebie jest nieprawdziwe. A jeśli chodzi o Kilera, to oczywiście możesz nie uważać tego za genialną komedię, ale porównując do plebanii, to naprawdę wielka przesada.

ocenił(a) film na 8
lockesilver

@ lockesilver chyba musisz poczekać na jakiś inny film s-f :-) w twoich oczekiwaniach mógłby go nie spełnic, pozdrawiam.

lockesilver

mnie się film podobał, jednak nie nazwałabym go 'dobrym filmem sci-fi', dobry to był "obcy" czy "pandorum" ;]