Jestem przy tobie

Main Hoon Na
2004
7,6 9,4 tys. ocen
7,6 10 1 9409
7,0 2 krytyków
Jestem przy tobie
powrót do forum filmu Jestem przy tobie

Najlepszy z azjatyckich filmów jaki do tej pory widziałem. Bollywood’zkie to powala wszystkie! Historia bardzo Ciekawa, świetny motyw polityczny, piekne aktorki. Choreografia dorównuje najwyższym normom. Muzyka i efekty specjalne dorównują OSCAR’owym produkcją. Film trwa 3 godziny, a czas zlatuje jak po 30 minutach. Teksty jakie tam lecą po prostu powalają na kolana, bardzo dobre. Wątki ciekawe i dobrze złożone. Ja nie widzę żadnych minusów. Film polecam panią które chciałby spędzić romantyczny wieczór z mężczyzną przy pięknym filmie. A panowie nie zasną gdy zaproszą kobietę na ten seans. Film dla mężczyzn jak i kobiet w każdym wieku! Serdecznie polecam i pozdrawiam ;-)

ocenił(a) film na 10
exo_terra

Skoro tak Ci się podobał ten film, spodoba Ci się też Gdyby jutra nie było (tam to są dopiero teksty) czy Żona dla zuchwałych lub Nigdy nie mów żegnaj (również). Życzę miłej dalszej przygody z niezwykłym kinem Bollywood:)

sanjna

Ten film jest super! Połączenie różnych gatunkow filmowych, fabuła, piosenki, bohaterowie. Jedyne co mnie wkurzyło, to że matka Lucky`ego nie chciała znać Rama(gdy się dowiedziała, kim on jest naprawdę). Przecież nikt nie może brać odpowiedzialności za błędy swoich rodziców.
Ale poza tym film jest świetny.

ocenił(a) film na 7
Marlena_6_2

właśnie to miało nakręcić historię gdyby nie jej uprzedzenie do niego Lucky nie poznałby zapewne Sanjany itd

użytkownik usunięty
pela18oo

Dokładnie... w tym filmie wszystko w sumie było skutkiem wydarzeń po wprowadzeniu się Rama do domu ojca... Ogólnie tez byłam zła za to, ze odtrąciła Rama:)

ocenił(a) film na 4

Mi się totalnie ten film nie podobał po 1 fabuła po 2 Sushmita po 3 zakończenie 4 ;]

lilly405

"właśnie to miało nakręcić historię gdyby nie jej uprzedzenie do niego Lucky nie poznałby zapewne Sanjany itd"....i nadal uganiałby się za tą Mini, a potem dostałby kompleksów, bo Mini rzuci go dla Percy`ego.

exo_terra

Pierwszy i ostatni Bollywood jaki obejrzałem. Sięgnąłem po niego bo mówiono mi, że najlepszy, że taki rewelacyjny i typowo bollywoodzki . . . No cóż przekonałem się, że nie jestem fanem tego kina. Rozumiem, że są osoby którym podobają się takie produkcje dostrzegając w nich . . . coś - jakiś klimat, egzotyczność, humor . . . Dla mnie jest to kicz i żenada.

Oceniam 1/10 - Tak oto stoję i inaczej nie mogę!